reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Rybka piekny Synalek...jakie ma włosinki długie:-) gratulacje serdeczne dla rodziców! Niech przybiera na wadze szybciutko!

No i wieczorek :)
Ale mnie boli kregoslup:eek: nie mam jak sie uozyc w lozku. Jutro mam wizytke, ciekawe czy z moją szyjką wszystko ok.

A teraz uciekam spac bo nie da sie siedziec.

Buziaczki i dobranoc Kinder niespodzianki;-):-D

witam marcóweczki

ja na momencik

my już w domku z małym ok tylko za dużo stracił na wadze musimy do poniedziałku przybrać 300g bo inaczej do szpitala ale damy rade:tak:

a oto mój synek

kochana ale cudeńko z Mateuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na zdjęciu wydaje sie taaaaaaaaki duzy :)))
Zycze Wam duzo zdrówka i siły!!! Maly da rade i napewno przybierze na wadze :):):)Trzymam kciuki i ucałuj Maluszka :))
i Ty oczywiscie wracaj do zdrowia.

A my dzisiaj byliśmy na zajęciach w szkole rodzenia :-)
Dzisiaj było już ostatnie spotkanie ... w sumie to szkoda jakoś tak uspokajająco na mnie te zajęcia działały :tak:

Dzisiaj była pani pediatra i dowiedziałam się, że jeszcze przed wyjściem ze szpitala musimy podać im namiary na przychodnie do której zamierzamy biegać z Maleństwami (a wszystko po to, żeby szpital wysłał karte szczepień Dzidziusia- mają na to 6 tygodni) - mnie to zaskoczyło więc pisze i Wam ;-)

Generalnie uważam, że taka szkoła rodzenia powinna być refundowana przez NFZ, mam racje? :-) :-) :-)

U nas w szkole rodzenia (a propo refundowania szkół rodzenia przez NFZ) jedna z położnych fajnie to popdsumowała. Że oni dla chorych nie mają a co dopiero na nasze jakies zachcianki nauki rodzenia. Oczywiście z wielką ironią w głosie. No ale taka to polska rzeczywistość

reklama
U nas w szkole rodzenia (a propo refundowania szkół rodzenia przez NFZ) jedna z położnych fajnie to popdsumowała. Że oni dla chorych nie mają a co dopiero na nasze jakies zachcianki nauki rodzenia. Oczywiście z wielką ironią w głosie. No ale taka to polska rzeczywistość

ja chodzilam do szkoly rodzenia ktora byla refundowana i my nic nie placilismy:tak:

Do góry