reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! :)

Byłam na zakupkach dla dzidziusia :) Kupiłam ten wózek co Wam pokazywałam :) Nachodziłam sie dużo bo jeszcze wanienke, kocyki, flanelki itd :) Zaraz lece na wątek zakupowy to się pochwalę ;p Jestem prze zmeczona ale warto było! :) Jestem szcześliwa bo mam już wszystko, prócz materacyka, ale to akurat jutro rodzice pojadą kupić bo jest już upatrzony :)

reklama
RYBKA CUDENKO SAMA SLODYCZ ACH DAJ MU BUZIAKA OD CIOCI :))Niech rosnie zrdowo :)ale ci "zazdroszcze "kochana jak sobie pomysle jak go tam sobie tulisz ach jakie to musi byc cudowne :)ale dobrze ze juz masz po bo bidulko sie mialas :)M pojechal odwiesc tesciowa uffffffffff przyniosla tiramisu :/ wiem chciala dobrze ale ja nie moge w ciazy tiramisu czy jak ? moze teraz pod koniec moge co ? bo mnie kusi jak tak na mnie patrzy to ciasto :-D

Kamikaa ja tam ostatnio zjadlam tiramisu :-p ponoc nie powinno sie...

Ale mnie Maly smyra lapkami przy pachwinach :-D Chyba mu ciasno :rofl2:

RYBKA CUDENKO SAMA SLODYCZ ACH DAJ MU BUZIAKA OD CIOCI :))Niech rosnie zrdowo :)ale ci "zazdroszcze "kochana jak sobie pomysle jak go tam sobie tulisz ach jakie to musi byc cudowne :)ale dobrze ze juz masz po bo bidulko sie mialas :)M pojechal odwiesc tesciowa uffffffffff przyniosla tiramisu :/ wiem chciala dobrze ale ja nie moge w ciazy tiramisu czy jak ? moze teraz pod koniec moge co ? bo mnie kusi jak tak na mnie patrzy to ciasto :-D

Mhmmm...........uwielbiam tiramisu...ale w ciąży faktycznie nie bardzo:no::no::no::no::no::no::no: chyba, że takie oszukane, co można zrobić z budyniu...ale to już nie to:no::no::no::no:

Tabasia Misia to jest takie prawdziwe boona je robila i wiem ze jest pyszne :-D i dlatego ze ona mi nerwy psuje kawalek zjem bo nie moge inaczej noooooooooooooo :p ono az sie prosi ,poszlam i powachalam i myslalam ze nie chce ale bardzo chce :-D Jak ktoras chetna posylam bo dosyc przyniosla :)Izula gdzie zakupy pochwal sie :)

Tabasia Misia to jest takie prawdziwe boona je robila i wiem ze jest pyszne :-D i dlatego ze ona mi nerwy psuje kawalek zjem bo nie moge inaczej noooooooooooooo :p ono az sie prosi ,poszlam i powachalam i myslalam ze nie chce ale bardzo chce :-D Jak ktoras chetna posylam bo dosyc przyniosla :)Izula gdzie zakupy pochwal sie :)

Ja poproszę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

Misia a co tak wstydliwie :) kochana jeszcze teraz wolno ,potem juz bedziemy dbac o figure dlatego teraz posylam ci wielki kawal :))) jest jakies bardzo slodkie albo ja jakas przeczuona :-D

Misia a co tak wstydliwie :) kochana jeszcze teraz wolno ,potem juz bedziemy dbac o figure dlatego teraz posylam ci wielki kawal :))) jest jakies bardzo slodkie albo ja jakas przeczuona :-D

Słusznie.....potem trzeba będzie dbać o linię:crazy::crazy:......super, wielkie dzięki.........pyszności!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) nie szkodzi, że słodkie....zje się :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry