ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ślicznie wyglądacieA to moje zdjęcie z maleństwem :-) Nie wiem gdzie mam je dodać![]()
słodka kruszynka
ccaroline a może stare watki po prostu usunąć![]()
A jakie wątki proponujecie usunąć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie wyglądacieA to moje zdjęcie z maleństwem :-) Nie wiem gdzie mam je dodać![]()
słodka kruszynka
ccaroline a może stare watki po prostu usunąć![]()
ccaroline-jestem na tak. Połaczmy co się da bo i tak niedługo jedynymi stronami bedzie wątek ogólny, opowieści i nowiny z porodówki, galeria maleństw no i pewnie nowe powstaną o pielegnacji iopiece nad noworodkiem
ja bardzo chwalę wkładki PENATEN i zapłaciłam ostatnio 16.50 zl za 50 sztuk:-)Ale GERBERA też były fajne o ile dobrze pamiętam. Ważne żeby były z przylepcem i były chłonne.
mieszkanko posprzatane, podłogi pomyte, jeszcze tylko popastowac zostało żeby łatwiej mozna się było zabic na zakretachAle to zlecę za chwilę mężusiowi, nie mam siły. Julki pokój sprzatałam chyba z 2 godziny próbując ogarnąc ten zabawkowy chaos ale suma sumarum nic nie wyrzuciłam ani nie spakowałam do wyniesienia do piwnicy
Jakos nie mam sumienia tego robić pod jej nieobecność. Z drugiej strony z córa u boku nic nie da się usunąc bo przeciez "wszystko potrzebne" i wszytskim akurat się bawi
![]()
Poddaje się!! No nie dam rady was nadrobićwymiękłam na 2337 stronie, ale od teraz będę na bierząco
Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia, ze się nic nie uczę. Jak się coś próbowałam uczyć, co mi nie wychodziło, to myślałam o tym, że mnie bolą biodra, brzuszek też jakoś tak na dole pobolewa, mam zgagę, chce mi sie spać i wogóle nie nadaję się do nauki, bo się źle czujęale jak robię co innego i nie myślę o obronie, to jakoś dolegliwości tak nie dokuczają....
Boshe niech już będzie piątek ok. 9:00, to będę już po obronie. A wchodzę pierwsza o 8:30na samą myśl trzęsę porami.. ale jakoś i tak mnie to nie mobilizuje do nauki.
Witam!!! Nareszcie w domku z maleństwem!! ładnie porodów było :-) Teraz już się zaczyna rozpakowywanie![]()
Czesc Dziewczyny. Dzisiaj jakies rekordy bijecie jeśli chodzi o ilość postów. Niestety jeszcze nie nadrobiłam i nie wiem czy nadrobię![]()
Dzisiaj miałam wizyte u ginekologa i usg. Wszystko Ok ale mój Igorek to chyba z tych wiekszych dzieciaczków się szykuje. Pan doktor znowu dał mu 2 tygodnie do przodu. I stwierdzil ze jesli doczekam swojego terminu z OM czyli 8 marca to zaleca CC :-( a ja tak chciałam naturalnie Tym bardziej ze łożysko jeszcze w II fazie. No wiec dzisiaj czyli na skończony 37 tc 1 dn moj Igi wazy 3600
Po badaniu troche mnie uspokoili, wprawdzie szyjka zachowana ale twierdza ze nawet 2 tygodni to ja jz nie powinnam wytrzymac. Wiec jesli to bedzie prawda to tez sie na luty szykuje;-)