reklama
1kkarolaa1
Fanka BB :)
A to moje zdjęcie z maleństwem :-) Nie wiem gdzie mam je dodać
boskie z Was laseczki ;-);-);-)
Ojej, wzruszyłam sięA to moje zdjęcie z maleństwem :-) Nie wiem gdzie mam je dodać
Chciałabym już tak trzymać mojego Kubka......
Chociaż z drugiej strony, niech jeszcze posiedzi, bo to mu na zdrowie wyjdzie.
Ale jaja kolejna już poleciała:-) Gartulacje
Młoda Mamuśka pochwal się Amelcią nam
Qrcze tak piszecie o KTG a ja mam miec dopiero po 38 tc usg juz nie mam ..ostsni raz mialam 3tyg temu...hmmmm zaczynam sie stresowac ze przez tak małą profilaktykę lekarze mogą coś przeoczyć:-(
Młoda Mamuśka pochwal się Amelcią nam
Qrcze tak piszecie o KTG a ja mam miec dopiero po 38 tc usg juz nie mam ..ostsni raz mialam 3tyg temu...hmmmm zaczynam sie stresowac ze przez tak małą profilaktykę lekarze mogą coś przeoczyć:-(
Mam identycznie .. ale myślę że powinnysmy być spokojne ,w końcu chodzi o Nasze Dzieciaczki, gdyby coś się działo to by się upominały o swoje ;-).
Szkoda tylko że lekarze na nas oszczędzają .. Miejmy nadzieję że przez ich skąpstwo badań nasi najbliżsi nie ucierpią
Szkoda tylko że lekarze na nas oszczędzają .. Miejmy nadzieję że przez ich skąpstwo badań nasi najbliżsi nie ucierpią
A to moje zdjęcie z maleństwem :-) Nie wiem gdzie mam je dodać
Ja tu skrobie posta a Ty już zdarzylas dodac fotke!! Przecudna córcia...dobrze ze juz w domq jestescie
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No, a myślałam, zę dzisiaj nie wyjdę, maleńka miała problem z żółtaczką, od niedzieli była pod lampami, ale już schodzi więc wypuścili nas :-)
reklama
1kkarolaa1
Fanka BB :)
mloda_mamusia1
a jak sprawuje sie młody tatuś? )
a jak sprawuje sie młody tatuś? )