reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry :-)
I dzisiaj naprawde dobry bo sie wyspałam. Oczywiscie było kilka razy siku ale to juz norma. Za to z porannym przebłysku swiadomości przypomniałam sobie ze miałam gdzies takie kieszenie z materiału co by sie nadawały do zawieszenia na łózeczku. I znalazłam :tak:- pasuje, wiec bedę miała troche kieszonek na podreczne rzeczy trutnia. Wprawdzie kremowy troszke o innym odcieniu niz zasłony ale jak wrzuce do pralki to "przez przypadek" troszke planuje wybielic hehe
I odkryłam że moje zapuszczane włosy udaje mi sie juz spiac w mega kitke długosci 4 cm :-D Ale to dobrze bo przy porodzie włosy lecace na pysk nie sa potrzebne.

Ionka Ty daj znac co po wizycie bo to mi objawami porodu pachnie :eek:

czarnuszka ale chyba lepiej gdybys przeciwciała hbs miała dodatnie? Chyba ze to było badanie na obecnosc zółtaczki B a nie na przeciwciała :confused2:

Aaaa własnie była listonoszka i przyniosła prezent urodzinowy dla Małża :-)

ja miałam Antygen HBS wiec niewiem:no:

ale spałam :szok: 3 godziny razem z mlodym!!!!!!!!!!!!ide sobie wziac tabsy i powiesic pranie. Wczoraj wieczorem juz ugotowaalm barszczyk ukrainski i juz pojedzone. Czekam na K bo mam zamiar robic spaghetti ale napewno nie z mlodym:cool:
Ja mam wizytke w czwartek :) juz nie moge sie doczekac.
No i mam wiadmosc od Ionki . Wpisze na odpowiedni wątek.

reklama
mcgosia- ogólnie to chyba najwięcej pod piersiami tych- narośli/pieprzykowatych- też nie zapytałam gina chociaż mam to już od jakiegoś czasu. Teraz męczy mnie ta wysypka na brzuchu. Oby to od wątroby nie było, ale może od Fissanu, bo używałam go a widzę ze wiele kobitek na forach po nim ma to samo.:eek:

ja tez mam takei pieprzyki niestety na szui - pojawily sie wlasnie teraz w ciazy... No ale to pewnie laserem bede usuwac :eek:

pod piersiami też mam...ale najbardziej na szyi...i wkurza to bo nie mogę nawet łańcuszka założyć :sorry:

to są włókniaki niegroźna forma nowotworowa... o ile mi wiadomo to usunąć to można laserem CO2 lub chirurgicznie w znieczuleniu miejscowym. ale moje na chirurgiczne usuwanie i laserowe są raczej za małe...chyba tylko zamrożenie mi pozostało... Ciekawe tylko czy można to za darmo u dermatologa czy trzeba płacić??? bo w końcu tego leczyć nie trzeba a usunąć można ze względów estetycznych....:sorry:

miałam kiedyś podejrzenie raka skóry bo miałam kilka dużych pieprzyków...usunęłam 3 z szyi i dekoltu laserowo, i 2 z pleców chirurgicznie - na szczęście nowotworu nie wykryto... po porodzie trzeba będzie się wziąć za te włókniaki ech...:no::no:

reklama
Ionka dostala zastrzyki na rozwoj pluc malutkiej ostatnim razem. Wiec miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!!!
Ale przeraza mnie to, ze te nasze marcowe malenstwa tak sie pchaja na swiat :szok::szok::szok:
Co jest grane :confused::confused::confused:
Ja tez mam podobny termin i tak jak mowie, poczytam to forum jeszcze troche i tez zaczne rodzic :confused2:

No nic ide sprzatac dalej, wbilam sie na wysokie obroty od rana...

Do góry