reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mnie to w wkurza to takie oczekiwanie przed porodem. Ja sie dobrze czuje i moglabym normalnie sobie jeszcze funkcjonowac ale w sumie boje sie ruszyc gdzies troche dalej sama zeby mnie cos nie zlapalo bo wtedy mogloby byc srednio. Powinnam dostac dokladny termin porodu a nie :sorry:
Ide spac bo dzis w nocy sie kompletnie niewyspalam.
Pa.

reklama
Nadia a lekarz ci potrafił określić orientacyjnie kiedy tak możesz po wstaniu zacząć rodzić???

Mówił,że to bywa różnie czasem odrazu się rodzi a czasem z rozwarciem też można przechodzić:szok: Więc się okaże jak to będzie u mnie:sorry:
Powiedział,że nie ma co na siłę powstrzymywać jak już jest bezpieczne to mam rodzić i tyle i się nie przejmować:-p

Rzeczywiście połowa lutego a tutaj już tyle rozpakowanych marcówek-lutówek:-D
Ja w sumie to mogłabym też tak urodzić za 1-1,5tyg:-) Chociaż jak teraz mała ze chce wyjść to też się nie obrażę:-D

Zmykam. Zobaczyłam niesttey nie udany bieg Sikory a teraz czmycham. Kręgosłup nawala aaaaaa bleeee i oczka mi sie zamykaja. Spokojnej nocy!! Wyspijcie sie bez zadnych dolegliwości. Buziaki!;-)

Marti gratuluje!!! To sie pospieszylyscie z Gabrysia :-)

A mi jest glupio, bo wlasnie znalazlam pod poduszka perfumy :zawstydzona/y: M mi prezent walentynkowy zrobil, a ja nic dla niego nie mam :-( Ale w czwartek bylismy na zakupach i kupilismy dla M buty wiec czuje sie choc troszke usprawiedliwiona... ;-) Kupie mu cos za tydzien.

Mag349 wspolczuje tych dolegliwosci, niezle musisz byc spuchnieta skoro skarpetek nawet nie mozesz zalozyc :no: Biedna...
Ja tez we wtorek mam wizyte u gina... Zobaczymy co tam sie dzieje :sorry:

czy któraś z nas w ogóle doczeka marca?:-D
Ja doczekam :-D taki jest plan hehe A powaznie to jesli nie urodze na obronie to pewnie jeszcze przenosze.

Kasaii bardzo dobry pomysł z ta dokładna data porodu :-D Tez śmigam i ogólnie sprawna jestem wiec nie chciałabym zeby mnie dopadło gdzies np. na zakupach :eek: Ale powiem Ci że chyba do mnie nie dociera ze to moze w kazdej chwili sie zaczac albo tak mocno wierze w przenoszenie bo jakos sie zbytnio nie ograniczam z wychodzeniem. A tak na zdrowy rozsadek to mam niecałe 2 tyg. do terminu :sorry: Tylko, że ja na prawde jestem przekonana że wczesniej nie urodze...

Ja tez zapycham truskawki- chrupiace jak jabłuszka :-D I ciasto robie bo cos mnie naszło na pieczenie.

a patrze w liste rozpakowanych i brakuje mi chyba frotki...?
a marti to nie wiadomo jak urodzila?? ale miala rozwarcie wiec pewnie naturalnie, czy sie myle...?

reklama
Ciekawe ile z Macowek zrobi sie Lutowkami? :-)
Ja zapewne tez bede zaliczala sie do tej grupy. Od tygodnia nie biore lekow... W piatek ide do lekarza i byc moze wywolaja porod. A gdyby nawet nie, termin mam na poczatek marca, krotka szyjke, rozwarcie od dawna...
A torba niespakowana:-) Na szczescie, nic nie musze brac do szpitala, procz szczoteczki do zebow, kapci i plyty z muzyka:-)

Do góry