reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja tak z innej beczki..niby nigdy nie obchodzilismy zadnych walentynek iraczej mnie takie swieta wkurzaja, to dzisiaj mi sie miło zrobilo jak poprosiłam Jarka o kawe..no i zrobił mi o taka;-) Kawa robiona z sercem:-) ja w zamian znalazłam np. jego ładowarke do telefonu:-D

reklama
patinka_1985 ja mam za duzo wody nie za malo :/ Caly dzien boli mnie brzuch jak na @ i jestem slaba i ten magnz cos nie bardzo pomaga :/ czekamy do wieczora jak nie przejdzie albo bedzie nieznosne to idziemy do szpitala .Co za dzien
ojej wybacz moje przeoczenie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bidulka...jeśli już bedzie faktycznie nieznośne jedzcie!!!
zaczynamy sie syyyyyyypać ;-)

Porodu boje sie okropnie. Jestem nastawiona na okkropny ból. Ale myśle sobie że to naturalne...i kurcze DAM RADE NO!!!!!!

adelina mmmm jak to ślicznie wygląda...a i pewnie smakuje tez mniam mniam :-)

A ja sie dzisiaj dowiedziałam że moja przyjaciółka jest w ciązy aaaaaaa z 3 dzieciaczkiem;-) ojejku ojejku

Ale przecież już możesz rodzić:laugh2:Ciąża jest donoszona:-) Mi lekarz pozwolił wstać po skończonym 37tc i powiedział,że jak zaczne rodzić to się nie przejmować tylko rodzić:rofl2:bo już nic nie grozi małej;-)

A ty już wstałaś? Brałaś jakieś leki? Odstawiłaś je? Czujesz już jakieś skurcze? Jak długą masz szyjkę?
Sorki za ten nawał pytań:-D

Pisalam o tym na grupie ale ja mam takie same objawy...sluz zolty ...ciagle mokro , robilam wymaz i wyszly drozdzaki...bez leczenia!!

U mnie tak samo...ale już 3 antybiotyk leci - trzeba wyleczyć każde drożdże przed porodem dla bezpieczeństwa dziecka:tak::tak::tak::tak: - tak mówi mój gin i to samo mówili w szpitalu. I na razie wydzieliny nieco mniej:tak::tak::-):-):-)

trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu:tak::tak::tak:

adelina mmmm jak to ślicznie wygląda...a i pewnie smakuje też bosko :tak::tak::tak::tak:

Witam się wieczorkiem:-)
Ja mam dzisiaj supcio dzień- calutki z mężem:-) Pojechaliśmy na kawkę mrożoną z podwójnymi lodami- moją ulubioną, przy okazji zrobiliśmy zakupki. Dostałam piękny bukiet walentynkowy z czerwonych róż i wielkiego buziaka:tak:

adelina- ależ apetyczna ta kawka- mężuś musi cię bardzo kochać:tak:;-)

Pisalam o tym na grupie ale ja mam takie same objawy...sluz zolty ...ciagle mokro , robilam wymaz i wyszly drozdzaki...bez leczenia!!
- i tego sie nie leczy ?? a mozna rodzic Sn??

A ja wlasnie szykuje sie do szpitala na usg i ktg mam nadzieje ze nie przeniosa mi cc na dzis i wszystko ok z dzidzia.Trzymajcie kciuki bo ja jeszcze nie gotowa.
Tzn dla dzidzi tak ale starsze nie popakowane i nie przygotowane do przeprowadzki do babci.Wiec jakby co dzis nie rodze.

Izulqa mysle ze dobrze zrobilas ze go spakowalas.Moze przemysli wszystko a bedzie juz wiedzial ze ty nie dasz soba pomiatac.A piszesz ze masz wsparcie rodzicow to jakby co to mala strata.bo jak jemu nie zalezy to nie masz czego zalowac
- kochana trzymam kciukasy za USG daj znac jak wrocisz....o ile wrocisz :) ale my tu czekamy na Ciebie i nie ma teraz rodzenia bez przygotwania :-D

patinka_1985 ja mam za duzo wody nie za malo :/ Caly dzien boli mnie brzuch jak na @ i jestem slaba i ten magnz cos nie bardzo pomaga :/ czekamy do wieczora jak nie przejdzie albo bedzie nieznosne to idziemy do szpitala .Co za dzien
- kochana TY juz zaczynasz 37 tydzien wiec masz juz bezpieczna sytuacje i nawet jak zaczniesz rodzic to nic tylko sie cieszyc. Marcysia wkoncu juz duzaa dziewczynka :)

reklama
Do góry