reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Candy no miałaś racje hehe:-):-):-)

a Tobie gosiu wieeeeeeeeelu sił!!!!!!!!!!!! Dobrze że juz w domku jesteście!!!!! Trzymajcie sie i napisz czasem co u was:tak::tak:

reklama

A tak poza tym, to powiedzcie mi co sądzicie o tym że M kazał mi usunąć z NK zdjęcie to z brzuszkiem (niektóre z Was widziały)..
Hm... mnie to jakoś nie dziwi :sorry:. Sama bym gołego brzucha na NK nie wystawiła, zdjęć które sobie robię nie pokazuję kolegom (ewentualnie najlepszej koleżance ;-)). Wydają mi się dość intymne... Ale może ja po prostu stara jestem ;-)

dziewczyny umieram, brzuch mnie bardzo boli, jakby mnie ktoś rozrywał,:wściekła/y:od wieczora nie mogę sobie poradzić, na 8:20 mam ktg, z jednej strony wolałbym żeby wyszły jakieś skurcze, wtedy miałabym odpowiedz czemu mnie tak naparza-już nie daje rady....

Witam się piątkowo!

Marti biedactwo wytrzymaj jeszcze troszke, za godzinke bedziesz juz wiedziala co sie dzieje, ja niestety nie umiem nic Ci poradzić :-(

Czarnuszka to teraz grzecznie w łózeczku lez, mąz wreszcie bedzie mógl sie wykazać :tak:

Mirosia ja juz mam 18 kg na plusie, waze tyle co Ty, i tez sie zastanawiam gdzie są te kilogramy, ja naprawde mało jem, kolacji nie jadam wogole, mam juz taki nawyk od 2 lat, w nocy tez nie podjadam, nie wiem gdzie to siedzi. Boje sie tylko ze jak urodze to okaze sie ze ten brzuch nic sie nie zmniejszy heheh wtedy bedzie jasne dzie te kg były:)

Caroline mi tez sie wczorja brzuszek stawial, tzn tak mi sie wydaje, mialam wrazenie ze cos od srodka mi go wypycha...

Gosia super ze jestescie juz w domku, zyczę Ci duzo sil, i wiele usmiechu oraz zeby dziewczynki sie zdrowo chowały, zagladaj czasem do nas kochana :***

Ja juyz sie troszke lepiej czuje, na sszczescie, mysle ze do niedzieli calkiem sie wykuruje :)
Dzis chyba nowy numer M jak mama :)))

Witam z rana!!!
Jakoś rano się obudziłam i się wiercę w wyrku. I znowu te wymioty. Już raz zaliczyłam i podejrzewam, że powtórka się szykuje, bo mdli mnie jak nie wiem co:-(

Ostatnio strasznego stresa złapałam - to chyba przed tą obroną i porodem. Zazdroszczę Wam Koza i Mirosia postawy - niestety stres nie pomaga w niczym, przynajmniej mi!
Sorka, że tak narzekam z rana!!! Postaram się poprawić na przyszłość:-)

No i Amekla ma pierwszą nockę swojego życia na tym świecie za sobą:happy: Ciekawe jak się czują dziewczyny!!

hello :-)

doczytalam i ide spac ponownie.

aa.. przylaczam sie do przeziebionych dziewczyn.
wiedzialam, ze i mnie nie ominie :confused2:

dziewczyny kaszel i kichanie nic dzidzi nie zrobi prawda?

o rany ale wiadomość z samego rana!!!! Tyle się biedna namęczyła w tej ciaży, ale wkońcu koniec i mały jest już po drugiej stronie:tak:

reklama
ja tez sie witam,
do lekarza sie wybieram wiec zaraz musze leciec pod prysznic

agus i mirosia ja tez juz prawie 20kg na plusie i tez tego nie widac, chociaz moj ukochany mnie ostanio uraczyl wiadomoscia ze mam 2 podbrodek:szok:, w kazdym razie ja przed ciaza cwiczylam i mam nadzieje ze po urodzeniu tez sie jakos zbiore przynamniej raz w tygodniu do fitness klubu:tak:
moja lekarka twierdzi ze przy moim wzroscie (173) to wcale nie tak duzo przytylam, moze sie dowiem ile maly wazy...
buziaki na dobry dzien:-)

Do góry