reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja nie widzialam tego zdjecia. Ale czemu Ci kazal usunac??? Jakei ono bylo???? :eek:

Mi cos brzuch twardnieje ale nie narzekam bo to normalne przeciez.
Paczka zjadlam tylko jednego (nieudany :no:) ale i tak sie opycham jak dziki osiol... :eek:

Ide sie polozyc - dobrej nocy zycze :tak::tak::tak:

Ciekawe co u dziewczyn lezacych w spzitalu - mam nadzieje ze jeszcze troche poczekaja.

No i ciekawe co u Gosi - czy jzu wrocila z coreczkami do domu? :sorry:

Na wątku 'galeria brzuszków' na BB dodałam to zdjęcie ostatnio.

reklama
xXxIzuLQaxXx chodzi o to zdjęcie co dłonie masz złozone w kształcie serduszka na brzuszku? Jeśli tak to nie rozumiem czemu kazał ci usunąc tą fotke jest piękna :tak:

Mnie też się to zdjęci podobało. Nie rozumiem dlaczego kazał usunąć. W ogóle słowo "kazał" mi się źle kojarzy. Gdyby poprosił... A nie tłumaczył jaki ma w tym cel?

Rany, dziewczyny, ja wieczorami umieram:baffled: Mam wrażenie, jakby mi skóra na brzuchu miała pęknąć:no: Na szczęście rano to mija, ale codziennie wieczorem mam to samo:no:

doczekałam się i ja pączka ;-) mniam, pyszny był :tak:

Czarnuszka- mąż ma sie okazję wykazać, ale pozwól mu na to- bo widzę, że jesteś energiczną babką, z tych, co lubią wszystko same ;-) ja mam tak samo ;-)

Mirosia- super, że z dzidzią dobrze, to najważniejsze :tak: a wagą się nie przejmuj :tak: wiem wiem... łatwo mówić, ja sama mam śmierć w oczach, jak na wagę staję, no ale po porodzie wszystko sie da- nawet zrzucić ten nadmiar :tak:

Króliczątko- może się dzidzia zaplątała nóżką i ciągnie za pępowinę? poruszaj troche brzuszkiem, to się odplącze ;-) ale dla pewności zadzwoń do lekarza :tak:

a gdzie Tabasia dziś?? w ogóle się nie odzywała?

jakos mi się w głowie kręci :zawstydzona/y: zaraz idę się położyć, a jutro znowu lekarz i mierzenie ciśnienia :-( niziutkie poproszę!!

Dopiero teraz mogłam wejś na BB, bo dziś odebraliśmy wkońcu dziewczynki i już dziś dały popalic. JESTEM WYMORDOWANA.... Będę teraz bardzo rzadko na BB... Szkoda, można powiedziec, że się z wami żegnam. Będę zaglądała co jakiś czas... Czasem się też odezwę. KOCHANE TRZYMAJCIE SIĘ.
I dzieciątka niech nie wychodzą przed terminem. Mają byc całe i zdrowe... ;-)

gosia_cieszymy się, że u was wszytsko dobrze:-):-)
Trzymaj się i duuuuużo przespanych nocek życzę:-):-)

gosia jak fajnie że już jesteś w domciu z dziewczynkami ,pewnie małe bezprzerwy chcą do cyca :-D
zaglądaj do nas tak często jak się tylko da :tak: i pisz o córeczkach jak rosna i sie rozwijają :tak:

ionka no Tabasia dzisiaj chyba nie odzywała się

idę do łóżeczka Dobranoc kochane, spokojnej nocki....

Oj Kochane miałyście racje hihi M przyjechał i o dziwo przywiozł faworki od mojej teściowej :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem w szoku do teraz:szok::szok::szok: teraz mi idzie zrobic jeszcze kanapeczke i posiedze troche żeby sie to w żołądku ułozyło...zgage mam okrutną od 2dni...:-:)-:)-( ble ble ble

Czarnuszka kochana uważaj na siebie!!!!!!! Leż teraz...zostało nam juz tak niewiele...do poczatku marca i już bedziemy czekac na rozwój sytuacji...musimy być silna!! :tak:
Ciekawe jak tam rybka i reszta...

Jeszcze chwile posiedze i do łóżeczka.
Dobranoc!! Buźka:tak:

reklama
Do góry