reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej ja tez juz wyspana,R lezy w lozku i chrapie.

BOZE SNILO MI SIE DZISIAJ ,ZE KRAWIE:szok::szok::szok:MASAKRA

Mag,Ionka tez mam dzisiaj wizyte;-)i USG.

Fiolkowa a czemu taką diete mialas? co jest nie tak??

Co do majtek ja tez mam te wielorazowe z siateczką:tak:i raczej one przepuszczaja powietrze.

R wstanie to trzeba po swieze buleczki na sniadanko podjechac bo do sklepu przeszlo 2 km!

A co do wypadku to wszyscy wypici...ehhh

Cześć dziewczyny!!!

No w końcu dzisiaj czuje się już o wiele lepiej już nie mam biegunki, wymiotów ani gorączki, niestety mój mąż się ode mnie zaraził i teraz on cierpi.:-(
Dzisiejsza noc nawet była znośna budziłam się tylko 3 razy no i niedawno wstałam więc jestem wypoczęta.

ccaroline85 a może twój maluch ma stulejkę, mojej siostry synek tak robił jak twój no i okazało się że ma stulejkę i że zrobił się tam mały stan zapalny i dlatego nie dał się tam dotknąć bo go bolało. Podobno jak do drugiego roku życia napletek się nie ściągnie sam to trzeba iść z tym do lekarza.

Dobra kochane spadam wpadnę później.

Witam Kobietki!
Noc do calkiem dobrych należała chociaż i tak wstawałam kilka razy do kibelka, ale już sie nauczylam chodzić po ścianach na wpół śpiąca wiec nie ma tragedi. Od rana mnie strasznie boli szyjka tak jakbym miala pierszy dzień okres... Jeszcze taki ból mi nie towarzyszył... No ale nie ma co sie dziwić w końcu 37tc sie kończy.

Hej ja tez juz wyspana,R lezy w lozku i chrapie.

BOZE SNILO MI SIE DZISIAJ ,ZE KRAWIE:szok::szok::szok:MASAKRA

Fiolkowa a czemu taką diete mialas? co jest nie tak??

Ja też nieraz miałam takie makabryczne sny. Miłe to to nie jest...:baffled:
A dietę taką miałam, bo puchną mi nogi i dłonie i zrobiłam badania, wyszły bardzo niskie albuminy i mocznik. Lekarka kazała mi na początek nadrobić dietą białkową, a jak nie pomoże, no to w szpitalu już będą radzić.
Mam tylko cichą nadzieję, że jeśli faktycznie (odpukać) będę musiała iść do szpitala, to tylko położą mnie na kroplówkę, a potem będę mogła wyjść. Nie mam ochoty leżeć na patologii i wysłuchiwać przeróżnych historii innych mam:baffled: I bez tego mam różne schizy:baffled:
Ale mogę sobie pomarzyć, prawda?

agama, ja nic takiego nie słyszałam, ale jutro idę na wizytę, to może się dowiem. Chociaż nie przypuszczam, bo ostatnio jak byłam, to z gabinetu wyszła pani z pokaźnym brzuszkiem i położna do niej "to za tydzień rodzimy?" - więc musiała być conajmniej w 39 tc.

mag007, faktycznie - są lekarze i "lekarze". Moja pewnego dnia stwierdziła, że bez dyskusji mam iść na L4, a w pracy sobie beze mnie poradzą. No, ale ja to miałam ciśnieniowe, chociaż i tak moim zdaniem każda kobieta w ciąży ma prawo iść na zwolnienie, zwłaszcza w erze ciągłych poronień i nieprawidłowości...

reklama
Do góry