reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja juz zrobilam drobne zakupy, bylam tez w aptece po moje zelazo, a teraz przyszla pora na kawke :-)
tak mysle ze do 13 poleniu****e w łóżeczku a potem sie wezme za obiad i musze sie spakowac bo dzis wyjezdzam na tydzien :-D

reklama
Właśnie się zastanawiałam czy to nie będzie to, może właśnie mu się zrobił stan zapalny, poczekam dwa dni i pójdę do lekarza, przeczytałam właśnie, że zabieg się robi po 2 roku życia, a do 3 roku życia dziecka wcale może nic nie schodzić i jest to normalne, ale wolę skonsultować to z lekarzem.

moniSkaBe Bardzo mi przykro!!

Biedna rybka!! Znowu w szpitalu, mogłaby już urodzić nie męczyła by się tak!!

Ccaroline czasami dobrym sposobem dotarcia do dziecka jest zabawa z nim tylko nie wiem czy Twoj maluch jest juz na tyle duzy, mozecie sie pobawic w rodziców miśka który nie chce dac sie przewinac czy umyc mamie misiowej i wtedy zapytac synka jak mysli czemu miś ma taki problem

Ccaroline czasami dobrym sposobem dotarcia do dziecka jest zabawa z nim tylko nie wiem czy Twoj maluch jest juz na tyle duzy, mozecie sie pobawic w rodziców miśka który nie chce dac sie przewinac czy umyc mamie misiowej i wtedy zapytac synka jak mysli czemu miś ma taki problem

dobre dobre....ja tez to wykorzystam jak moj maly bedzie cos sie opieal przy czyms :))

Hej :)

U mnie nocka nawet ok tym razem. Niunia daje mi strasznie po żebrach ;] u tak uciska pęcherz że non stop do kibelka gonie. Chciałabym już urodzić.. ale teraz jak ja chce to malutka nie chce ;) he he.

Biedna rybka.. Tak ją męczą.. W którym ona już jest tyg??

reklama
Do góry