reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marti nie tylko Ciebie, mnie tez tam boli, ale juz mi sie nawet o tym nie chce pisac :sorry2: Jak wstaje to cos mi ciagle przeskakuje i chrupie... Okropny odglos :baffled:
Ale nie narzekam za duzo, bo to niedlugo minie i wrocimy do kondycji :tak:

reklama
witam :)

marti ,tabasia mnie spojenie też boli ale nie chrupie;-) ale jest to straszny ból jakby mi nogi miały odpaść:szok:
wczoraj jak łopatą i nogą próbowałam lód zbic koło auta po 3 próbach zrezygnowałam bo jeszcze gorzej było!! i w nocy jak sie obracam:zawstydzona/y: ponoć normalne że tak boli przed porodem ....

kurczę pojechałabym dziś po ceratę do łóżeczka a tu nawet 1 zł nie mam , będę musiała od mamy wziąść:wściekła/y: hmmm i pampersy też by się przydały, rety ale mam problemy:zawstydzona/y::baffled:

dobra idę na jakieś śniadanie i muszę troszkę w pokoju posprzątać

miłej niedzieli..

Ostatnia edycja:
oj faktycznie niektórzy faceci to jacyś nie-teges... :zawstydzona/y: ehh i nie ma na nich szkoły.. ciekawe od czego to zależy. Bo jak od wychowania przez mamę to kurcze chce "przepis" na wychowanie małego chłopca :-D

mnie też zaczyna wszystko boleć... wczoraj to myślałam, że mnie skręci, takie bóle brzucha...:baffled: do tego latam do kibelka co chwilę... i jeszcze rano mnie skurcz nogi złapał i do teraz mnie łydka boli... :dry:ciąża trwa o miesiąc za długo!! wnoszę sprzeciw w tej sprawie!!:wściekła/y: oj jeszcze 29 dni.....

Mi tez już się nawet pisac o tym nie chce. A męcze się z tym bólem już 3 miesiac.
Do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Może by mnie ktoś spakował w końcu? Bo ja jakoś to odwlekam i odwlekam...

eh ja staram się nie marudzić, ale musiałam o tym napisać, bo jak mówię M o tym, to on od razu by jechał na izbe i to najlepiej na sygnale- wczoraj przypomniało mu się że nie ma benzyny w samochodzie, to pojechał kupić kanister i na stacje po benzyne, bo jakby zaczeło się cos dziać to by sobie nie darował, że akurat beznzyny nie ma:tak:eh a sa przecież taksówki, no i tata moj też zmotoryzowany...

ccaroline jak to jest?? mam termin na 10 marca a Ty na 11 a dzieli nas 2dni z suwaczka :confused::confused::confused::confused:

ja jeszcze do niedawna myslalam ze moze końcem lutego urodzę a tewraz coś czuję że jednak przenoszę ciążę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nie mam pojęcia czemu suwaczek inaczej pokazuje, może chodzi o długość cykli?

kurcze jak czytam o tym że nie macie rzadnych dolegliwości, to zazdroszczę strasznie, aczkolwiek ja staram się nie nażekać, bo nie jest tak żle:tak:funkcjomuję w "miare"normalnie, posprzątam, coś upichne, na spacer pójdę, więc chyba nie jest tak żle...
i nie bolą Was nawet żebra jak siedzicie, bo mnie to po 5 minutach już nasuwają:wściekła/y:hmmm może to zależy jak dziecko się ułoży i od budowy ciała...
jeju wychodzi na to że tylko mnie to spojenie nawala:szok::-(
myślicie że na USG można zauważyć ewentualnie jakieś nieprawidłowości??bo jak tak to poprosze o zrobienie jutro USG spojenia...
Nie no narzekać zawsze można, oczywiście mam bóle pleców, ciężko mi się schylać, spać itd. ale to takie raczej naturalne dolegliwości ciążowe, nie narzekam na razie na skurcze czy bóle brzucha.

Dziś niedziela, a mnie wzięło na porządki!!!! Sprzątnęłam całą kuchnię! Namówiłam również męża na małe przemeblowanko hihi, chyba zaczynam wić gniazdko dla drugiego maleństwa :-p

reklama
M poszedl do pracy izas nudy do 22 :/ lezec mi sie nie chce ,siedze to wszystko boli i chyba wezme sie za dom juz posciel sciagnieta teraz trzeba czysta ubrac jejkuuuuuuu jakie to meczace :/ Dobra nie ma co marudzic tylko za robote bo za tydzien moze byc jeszcze gorzej,moze wcale sie ruszac nie bede mogla :-DMilego dzionka :)

Do góry