reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja biorę magnez 2 lub 3 razy dziennie Aspargin:tak: a nospy nie biorę i fakt mam czasem naprawdę mocne skurcze i jak lapią to całą noc lub dzień ale juz się przyzwyczaiłam :-p moze tak ma być w koncu macica ćwiczy przed porodem

reklama
Przywitam sie tylko i idę się położyc, cały czas mam te zawroty głowy, kurcze nie wiem co jest nie tak:-(czekam na tate to wyjdziey na spacer z psem, troche się przewietrzę...
nie zdążyłam wszystkiego nadrobić...
3mam kciuki za młoda mamusia- super że juz w czwartek zobaczysz dzidzie:-Da zastrzyków się nie bój, ja biorę od 15 tygodnia ciąży i jakoś żyje, idzie się przyzwyczaić, brałam 2 razy dziennie, ale od środy juz tyljko raz:tak:
sorry za błedy ale obraz troche mi się rozmywa:wściekła/y:

Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
Kochana będę trzymała kciuki w czwartek i koniecznie daj nam znać co u was!!

haha właśnie dzwonił do mnie tata... w sumie to nie wiedział ze chcemy nazwac córkę - Laura.. i cos tam gadamy a ja mowie mu ze Laura bedzie juz z nami 24 lutego bo mam cc... a on przez ten telefon:szok::szok: ....
milczał przez minute po czym mówi ile mam Ci zaplacic zebys nazwała Antosia a nie jakas Laura...pyta czy 2000 starczy ahahahahaha
co za człowiek :))))
naprawde aż takie felerne imie?

Laura to śliczne imię sama chciałam tak nazwać córeczkę, ale mężowi się nie podobało.

dziewczyny zaraz zwariuje !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie moge dobrze zabezpieczyc tortownicy zeby mi nie przeciekala.. juz zmarnowalam 4 opakowania galaretek i wszystko wyladowalo na podlodze !!!:wściekła/y::wściekła/y: cala kuchnia sie klei...

probuje ostatni raz.. teraz to okrecilam z 10 warstw folii aluminiowej i wyprobowalam najpierw woda.. no i woda niby nie wycieka.. zobaczymy jak to bedzie z galaretka..
a jak nie to bedzie sernik... ze sklepu :-D:dry:
Kochana robisz sernik z galaretek??????? Jeśli tak to pierwsza warstwa musi być już bardzo tężejąca i wtedy należy ją przelać do tortownicy inaczej nie ma bata wycieknie bokami, będzie ona troszkę nie równa ale na pewno się nie wyleję, i ja przygotowuję galaretkę z 370 ml wody, następną warstwę 370 ml wody rozpuszczam galaretkę i za chwilę 200 ml serka :)

a mnie sie odechcialo juz. Po sprzataniu na kolanach calej kuchni, bo przeciez wszystko sie klei :dry::dry:

tfu tfu odpukac.. narazie nie cieknie :-D

To może coś z tego wyjdzie ;) Wyślesz kawałeczek? ;P

Przywitam sie tylko i idę się położyc, cały czas mam te zawroty głowy, kurcze nie wiem co jest nie tak:-(czekam na tate to wyjdziey na spacer z psem, troche się przewietrzę...
nie zdążyłam wszystkiego nadrobić...
3mam kciuki za młoda mamusia- super że juz w czwartek zobaczysz dzidzie:-Da zastrzyków się nie bój, ja biorę od 15 tygodnia ciąży i jakoś żyje, idzie się przyzwyczaić, brałam 2 razy dziennie, ale od środy juz tyljko raz:tak:
sorry za błedy ale obraz troche mi się rozmywa:wściekła/y:

Ojj biedna.. Odpoczywaj :*

reklama
ciekawe skad te mdlosci bo jem to samo a nawet jakos nie mam apetytu... ja rozwolnienia nie mam ale tez biegam co chwile do kibelka, nie mow ze to juz:szok::szok:

Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam:zawstydzona/y:... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.

Do góry