reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
te te Czarnuszka nie rozdawaj jeszcze ostatniego medalu!!! każda ma szanse .... .... do czwartku jeszcze 6 dni!!
Młoda mamusia a może białko spadnie....
Jak do tej pory mi nie spadło poniżej 0.5g to wątpie by spadło, a od kilku dni utrzymuje mi się ok 2g
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Czarnuszka jeszcze nie mow hop, bo moze którąś z was złapać przede mną:-)- o jej!!! ale szok!! juz za tydzien bedziesz miala swoja dzidziebedziesz miała brąz
młoda_mamusia- w czwartek będe trzymać kciuki,ale Ci fajnie że będziesz juz mieć dzidzię przy sobie
Ja tam wolałabym rodzić w 40tc Narazie mam cichą nadzieję, że się zmniejszy to białko.. chociał do 1g
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, a ja dalej sie boje że przegapie wypływanie wód plodowych.. I co wtedy z dzidziusiem??
k_aralajna
Fanka BB :)
czesc!!
a ja dzis nie moglam pisac ani nic cos sie spierdzielilo w firefoxie ale wchodze przez explorera teraz i jest okej bo nie mam sil szukac tego chochlika...
ja sie fatalnie czuje caly czas jakos niedobrze mi, czy to normalne, ze moze dzidzius tak uciska zoladek? po prostu na wymioty sie zbiera jak na poczatkach ciazy...
cisnienie mierze i caly czas lekko podwyzszone ale nie tak jak wczoraj na wizycie, nie wiem co to jest...
ale caly czas czuje sie taka lekko poddenerwowana...
pogoda cudna az chyba piechotka pojde do sklepu po zakupy na obiad, na poczte i do apteki po magnez bo mi sie skonczyl, do kiedy ten magnez powinno sie jesc??
pozdrawiam wszystkie :-)
buziaczki
a ja dzis nie moglam pisac ani nic cos sie spierdzielilo w firefoxie ale wchodze przez explorera teraz i jest okej bo nie mam sil szukac tego chochlika...
ja sie fatalnie czuje caly czas jakos niedobrze mi, czy to normalne, ze moze dzidzius tak uciska zoladek? po prostu na wymioty sie zbiera jak na poczatkach ciazy...
cisnienie mierze i caly czas lekko podwyzszone ale nie tak jak wczoraj na wizycie, nie wiem co to jest...
pogoda cudna az chyba piechotka pojde do sklepu po zakupy na obiad, na poczte i do apteki po magnez bo mi sie skonczyl, do kiedy ten magnez powinno sie jesc??
buziaczki
k_aralajna
ooo i widze ze patinka jednak do domku:-):-)
dobrze
dobrze
wavejka
młoda_mamusia1 ja mialam cesarke w piatek o 15;17 wyciagneli Amelkę , gdzieś około 16 zostałam przewieziona na sale..a wstałam dopiero rano.. inne dziewczyny na sali po cc.. wstawały jeszcze poźniej to zalezy czy Ty dasz rade czy nie bedzie Ci sie krecic w glowie.. ja mialam pierwsza probe w sobote o 9 rano.. ale jak chcialam wstac tak mi sie slabo zrobilo i w glowie zakrecilo ze polozna mowila ze przyjdzie po mnie za 2 h .. i za 2h juz smigalam z nia do łazienki sie umyc.
ja nie miałam zadnych zastrzyków na zrosty....
ja nie miałam zadnych zastrzyków na zrosty....
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
czesc!!
buziaczki
No kochana, ja bede musiała do konca ciazy brac magnez.. A Tobie lekarz nie powiedział jak długo? Co do mdłości to ja dziś też mam.. ;/ I kurcze rozwolnienie jakieś na dodatek przez co jelita mnie bolą ;( Któraś pisała że też ma rozwolniene.. Gdzieś czytałam że tak może być tuż przed porodem bo organizm sie oczyszcza.
Kochane, a tak się zastanawiam, co by było gdybym nie jadła tej no-spy.
Ostatnia edycja:
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
hehe no wsumie racja )te te Czarnuszka nie rozdawaj jeszcze ostatniego medalu!!! każda ma szanse .... .... do czwartku jeszcze 6 dni!!
Młoda mamusia a może białko spadnie....
reklama
k_aralajna
No kochana, ja bede musiała do konca ciazy brac magnez.. A Tobie lekarz nie powiedział jak długo? Co do mdłości to ja dziś też mam.. ;/ I kurcze rozwolnienie jakieś na dodatek przez co jelita mnie bolą ;( Któraś pisała że też ma rozwolniene.. Gdzieś czytałam że tak może być tuż przed porodem bo organizm sie oczyszcza.
wlasnie sie nie dopytalam o ten magnez, teraz tak pomyslalam.... do konca ciazy czyli 40 tydzien? tak myslisz?
ciekawe skad te mdlosci bo jem to samo a nawet jakos nie mam apetytu... ja rozwolnienia nie mam ale tez biegam co chwile do kibelka, nie mow ze to juz