Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
To Ci nie zazdroszczę bo faktycznie jest malusi.Kłopotliwe takie szkraby.Tym bardziej podziwiam,że pomyślałaś o drugim maluchu tak szybko.Nie musisz się tłumaczyć-wiek dzieciaczka tłumaczy wszystko.Gdyby był starszy byłoby Ci łatwiej.mloda mamuśka - moj syn ma rok i 3 miesiace....i nie umie sie zajac sam zabawkami , no ale to nie o to chodzi bo ja sie z nim bawie calymi dniami....a powinnam lezec.... i tak sie nauczyl ze lazi za mna krok w krok nawet do lazienki. gdyby on mial z 2-3 latka to pewnie by mu sie wymyslilo jakas zabawe zeby sie zainteresowal....a jego interesują szafki szuflady. Dziadkowie tak nauczyli moje dziecko ze on nigdy nie byl sam przez 5 minut...jak tylko wychodzilam z pokoju jak byl maly np do ubikacji toi zaraz tesciowa przylatywala do niego. Normalnie nogi by polamała na schodach zeby tylko leciec do niego akurat jak mnie nie ma przy nim....ma swoj pokoj swoje zabawki a on i tak chodzi za mna krok w krok. Pewnie sobie myslisz ze sie nim nie zajmuje. Ale ja naprawde nawet sobie usiasc na 5 minut nie moge bo on zaraz mnie ciagnie za palec ze mam sie z nim bawic. a to serio jest wyczerpujące bo mam tez inne obowiazki niz tylko siedziec z nimi i sie bawic. Juz kilka razy probowalam go zmusisc zeby siedzial w swoim pokoju pelnym zabawek ale poprostu sie nie da!!!....I ciekawa jestem co bedzie jak bede miala drugiego synka
Ostatnia edycja: