reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ionka trzymam kciuki:tak:

kurde a mnie nadal dziąsło boli po tym zabiegu...goi się ale chyba coś źle mi wycięła bo czuję językiem farfocle na tym dziąsle...i teraz pewnie będzie mi tam sie tak majtać co rusz echhhhhhhhh:dry:

przeczysciło mnie po Coli Light i na szybkiego zjadłam trochę ryby z puszki i teraz doprawie grejpfrutem...a lenia mam okropnego...J pojechał na jakąś awarie i sama znowu siedze...no ale już nie długo...Miki się urodzi to będę mieć towarzystwo.:-D

Witajcie:-)
Pozdrawiam z mam majowych '09:-)
Widze ze boicie sie naciecia krocza, nie ma czego.
Jezeli polozna wykona to dobrze to wrecz poczujecie ulge a nie bol:tak: mówi wam to osoba która ma to juz za soba:tak:
Sorki za wciecie w temat
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
Jak dla mnie to każdy może się wcinać,byle sensownie.:-)
iONKA-trzymam kciukasy aby było dobrze.:-D
Tak piszecie o obiadkach a mnie skręca.Kuchnie od miesiąca mamy w remoncie i tęsknie za smakiem kartofelek...:zawstydzona/y:

ionka trzymam kciuki:tak:

kurde a mnie nadal dziąsło boli po tym zabiegu...goi się ale chyba coś źle mi wycięła bo czuję językiem farfocle na tym dziąsle...i teraz pewnie będzie mi tam sie tak majtać co rusz echhhhhhhhh:dry:

przeczysciło mnie po Coli Light i na szybkiego zjadłam trochę ryby z puszki i teraz doprawie grejpfrutem...a lenia mam okropnego...J pojechał na jakąś awarie i sama znowu siedze...no ale już nie długo...Miki się urodzi to będę mieć towarzystwo.:-D

Gosiu a co Ci w końcu dolegało z tym zębem???
No własnie apropo numeru to ja też niemam do nikogo...

Ostatnia edycja:
ionka jak to przestało bić?? :confused: kurcze i później zaczęło.... to tak się da... może mają jakiś zrypany sprzęt :szok:

dziewczyny pozmieniałyście zdjęcia i wpadłam w mętlik... :-D wzrokowiec ze mnie, że hej!

coś nie mam apetytu, jedynie mam chęć na takie ciasteczka kruche z foremki z budyniem i truskawkami... mmmmm :blink:

ionka jak to przestało bić?? :confused: kurcze i później zaczęło.... to tak się da... może mają jakiś zrypany sprzęt :szok:

dziewczyny pozmieniałyście zdjęcia i wpadłam w mętlik... :-D wzrokowiec ze mnie, że hej!

coś nie mam apetytu, jedynie mam chęć na takie ciasteczka kruche z foremki z budyniem i truskawkami... mmmmm :blink:

hehe, to trzeba po nickach pamietac :-D

a to jak mozna rozpoznac, ze dzidzi serce staje?

rany Ilonko trzymam za Ciebie iTwoją kruszynkę kciuki mocno!!!!napewno wszystko bedzie dobrze

reklama
Do góry