moniSkaBe
Fanka BB :)
Hej laski,pisze z komorki. Jestem w szpitalu od wczoraj,dzidzi serduszko 2x przestalo bic ;-(
juz ok,ale dalej monitoruja nas. Nie mam numeru do nikogo z Was ;-(
o matko !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej laski,pisze z komorki. Jestem w szpitalu od wczoraj,dzidzi serduszko 2x przestalo bic ;-(
juz ok,ale dalej monitoruja nas. Nie mam numeru do nikogo z Was ;-(
Jak dla mnie to każdy może się wcinać,byle sensownie.:-)Witajcie:-)
Pozdrawiam z mam majowych '09:-)
Widze ze boicie sie naciecia krocza, nie ma czego.
Jezeli polozna wykona to dobrze to wrecz poczujecie ulge a nie bol mówi wam to osoba która ma to juz za soba
Sorki za wciecie w temat
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
ionka trzymam kciuki
kurde a mnie nadal dziąsło boli po tym zabiegu...goi się ale chyba coś źle mi wycięła bo czuję językiem farfocle na tym dziąsle...i teraz pewnie będzie mi tam sie tak majtać co rusz echhhhhhhhh
przeczysciło mnie po Coli Light i na szybkiego zjadłam trochę ryby z puszki i teraz doprawie grejpfrutem...a lenia mam okropnego...J pojechał na jakąś awarie i sama znowu siedze...no ale już nie długo...Miki się urodzi to będę mieć towarzystwo.
ionka jak to przestało bić?? kurcze i później zaczęło.... to tak się da... może mają jakiś zrypany sprzęt
dziewczyny pozmieniałyście zdjęcia i wpadłam w mętlik... wzrokowiec ze mnie, że hej!
coś nie mam apetytu, jedynie mam chęć na takie ciasteczka kruche z foremki z budyniem i truskawkami... mmmmm
Gosia miala wycinane dziaslo, bo od rosnacej 8 jej sie taki kapturek zrobil. Gosia dobrze pamietam?