reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nio pamietam że z tym zębem cos było nie tak:baffled:ale gdzieś ominełam watek że w końcu do dentysty poszłaś:szok: ja tez mam problem z 8 ale muszę czekać do porodu:baffled:

Witam się :-) No juz wracam do świata żywych. Napisałam, poprawiłam co trzeba i przygotowane do oddania- jutro jade do dziekanatu i bedę miała wrzoda z głowy :cool2:
Ach jaka jestem szczesliwa :rofl2:

Musiałam siebie i mieszkanie doprowadzic do stanu uzywalności bo przez ta prace długo nie sprzatane a ja jak upiór. Dlatego zafundowałam sobie farbowanie włosów i nowe paznokcie. Jeszcze henna, troche wyrywania kłaków i będę wygladac jak człowiek :tak:

Tez obiadek własnie gotuję ale makaronu do zupy nie mam wiec trzeba ruszyc dupsko do sklepu a tak bardzo mi sie nie chce :baffled:

Kurcze tak piszecie ze chciałybyscie juz urodzic a ja wcale nie chce :zawstydzona/y: jeszcze troche do zrobienia mi zostało no i wcale mi w ciazy źle nie jest- ja bym mogła tak ze dwa lata hehe

Ach odebrałam wyniki mpich ostatnich badac. posiew ok ale po raz pierwszy morfologia nie do konca- hehe pasozyt wyssał co trzeba i juz pod koniec zaczeło dla mnie brakowac. Hematokryt odrobine za niski. Ale mysle ze nie bede siac paniki- wezme te moje znienawidzone witaminy i powinno byc ok.

ide do sklepu, do później :tak:
- koza kochana!!!! jak dobrze ze wrocilas :)
Trzymam kciukasy za prace zeby bylo ok :) Jejciuu!!!!!!! 37 tydzien juz masz

Hej laski,pisze z komorki. Jestem w szpitalu od wczoraj,dzidzi serduszko 2x przestalo bic ;-(
juz ok,ale dalej monitoruja nas. Nie mam numeru do nikogo z Was ;-(

ojejuuu :((((((:)-( trzymam kciuki :-(

nienawidzę dentystów :dry:

moniska oglądam tą stronkę co wkleiłaś kotlet.tv i normalnie aż mnie skręca :-D
jak przez miech nic prawie nie przytyłam tak chyba dzis nadrobie ze 2 kg :-)

a pamiętacie jak pisałam wam o tym zameldowaniu?...wymeldowałam się od siebie (mieszkałam 300km od Wawy) i tak bezdomna jestem na chwilę obecną...
jakoś nie mogę się z matką J zgrać by mnie zameldowała... ale skoro i tak już nie zdążę wyrobić nowego dowodu to powiem mojej mamie zeby mnie spowrotem zameldowała w domu rodzinnym (dowodu wtedy chyba nie bede musiałą zmieniać skoro będzie ten sam adres:confused:) i jak mnie zamelduje to wtedy matka J może mnie na czasowo zameldować - o ile zechce - bo cos ostatnio mówiła ze dziecko przecież moze być zameldowane przy ojcu :dry::dry::dry: J jest na nią wqrwiony i sie do niej nie oddzywa... a ja nie lubie ją o nic prosić bo u niej zawsze jest "coś za coś" :no::no::no:

reklama
Kurcze ale świnia z tej "tesciowej",nie rozumiem co jej zalezy,przeciez jesteście razem no i teraz jeszcze dojdzie dzidziuś,przecież ona i tak tam nie mieszka:baffled: głupia baba...Gosia a zawsze z nia miałaś taki kiepski kontakt???

Do góry