moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze chcialam napisac do Ionki, ale przeciez ona za granica mieszka a ja nie mam roamingu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- koza kochana!!!! jak dobrze ze wrocilasWitam się :-) No juz wracam do świata żywych. Napisałam, poprawiłam co trzeba i przygotowane do oddania- jutro jade do dziekanatu i bedę miała wrzoda z głowy
Ach jaka jestem szczesliwa
Musiałam siebie i mieszkanie doprowadzic do stanu uzywalności bo przez ta prace długo nie sprzatane a ja jak upiór. Dlatego zafundowałam sobie farbowanie włosów i nowe paznokcie. Jeszcze henna, troche wyrywania kłaków i będę wygladac jak człowiek
Tez obiadek własnie gotuję ale makaronu do zupy nie mam wiec trzeba ruszyc dupsko do sklepu a tak bardzo mi sie nie chce
Kurcze tak piszecie ze chciałybyscie juz urodzic a ja wcale nie chce jeszcze troche do zrobienia mi zostało no i wcale mi w ciazy źle nie jest- ja bym mogła tak ze dwa lata hehe
Ach odebrałam wyniki mpich ostatnich badac. posiew ok ale po raz pierwszy morfologia nie do konca- hehe pasozyt wyssał co trzeba i juz pod koniec zaczeło dla mnie brakowac. Hematokryt odrobine za niski. Ale mysle ze nie bede siac paniki- wezme te moje znienawidzone witaminy i powinno byc ok.
ide do sklepu, do później
Hej laski,pisze z komorki. Jestem w szpitalu od wczoraj,dzidzi serduszko 2x przestalo bic ;-(
juz ok,ale dalej monitoruja nas. Nie mam numeru do nikogo z Was ;-(
o super.napisałam Ionce sms-a wiec moze bedzie do mnie pisała...to bedziemy wiecej wiedzialy