reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ramari też mam hipoalergiczną, taką dla dzieci, ale moja kuzynka używała dla swojego dziecka i nic nie było, zresztą słyszałam że nivea nie uczula, chociaż ja jestem jakimś wyjątkiem

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: cos TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys pisalas o 3 to wiem ale tyle az Cie spotkalo!!!! o Boze...ja to tez na Twoim miejscu chyba bym sobie jajniki podwiązała zeby tylko nie zajsc

myślę o tym
ale nie wiem co na to lekarze co cc będą robili pogadam z ordynatorem 11.02 o ile się nie rozsypiemy wcześniej

a my mamy 3 aniołki (*) natalka z 4 ciązy jest a mati z 5 i koniec

ramari też mam hipoalergiczną, taką dla dzieci, ale moja kuzynka używała dla swojego dziecka i nic nie było, zresztą słyszałam że nivea nie uczula, chociaż ja jestem jakimś wyjątkiem

ja też miałam dla córci wszytko nivea i co w 2 dobie dostałą takiej alergii że hej normalnie wysypało ją jak po pokrzywach, ale każde dzieciątko ma inaczej trzeba kombinować

Hej wam!!! Pamiętacie mnie jeszcze?? ;-)Wpadłam was odwiedzić, bo obiecałam że dam wam znac kiedy znów mi się uda. Więc jestem... melduję że według O.M jestem w 7t. i 2 dniu, jak zreszta widąć na suwaczku. Trzymajcie kciuki żeby tym razem mi się udało szczęśliwie dotrwać do końca. Boże jak wam fajnie... wy już jesteście przy końcu a przedemną jeszcze tyyyyle czasu. Życzę wam szczęśliwego, bezbolesnego noi szybkiego porodu. Trzymajcie się moje kochane marcóweczki, miło mi sie w wami klikało:tak::-):-)

myślę o tym
ale nie wiem co na to lekarze co cc będą robili pogadam z ordynatorem 11.02 o ile się nie rozsypiemy wcześniej

a my mamy 3 aniołki (*) natalka z 4 ciązy jest a mati z 5 i koniec

Mysle ze bez problelu Ci podwiązą jak bedziesz chciała, bo nie wiadomo czy nastepne ciąze nie były by grozne dla Twojego zycia i zycia kolejnego dzidziolka. Mojej mamie podwiazali bez gadania jak jej przy mojej ostatniej siostrze lozysko wypadlo w domu i prawie umarły obie a wczesniej tez 2 razy poronila... wiec mysle ze u Ciebie nie bedzie problemu.

reklama
Hej wam!!! Pamiętacie mnie jeszcze?? ;-)Wpadłam was odwiedzić, bo obiecałam że dam wam znac kiedy znów mi się uda. Więc jestem... melduję że według O.M jestem w 7t. i 2 dniu, jak zreszta widąć na suwaczku. Trzymajcie kciuki żeby tym razem mi się udało szczęśliwie dotrwać do końca. Boże jak wam fajnie... wy już jesteście przy końcu a przedemną jeszcze tyyyyle czasu. Życzę wam szczęśliwego, bezbolesnego noi szybkiego porodu. Trzymajcie się moje kochane marcóweczki, miło mi sie w wami klikało:tak::-):-)

Mycha kochana!!!!!!!!!!!! jak super ze masz fasoleczke!!! z calej sily trzymamy kciuki za Was!!! napewno sie uda!!! musisz tylko uwazac na siebie :));-);-):-)

Do góry