reklama
Ja jak złapie dołka to mówie ze mały jedynakie zostanie a moj M ostatnio zażartował ze moze jak urodze to odrazu zrobimy sobie drugie dziecko to nie było dla mnie wcale smieszne nie chciała bym nyc w jego skórze gdybym zaszła w ciąze niedługo po urodzeniu
zakupy juz zrobilam takie male co prawda, jeszcze pozniej bede musiala sie do apteki przejsc bo mi sie moje witaminki skonczyly
musze naczynia pozmywac bo juz sie niezla sterta nazbierala i obiadek nastawic
a najchetniej to poszlabym sobie polezakowac
a jeszcze prasowanie mnie czeka, a musze to dzisiaj zrobic bo jutro ide do szpitala na jakies max 2 dni oby nie dluzej bo mi mogą plany na przyszly tydzien popsuc, bo planuje w poniedzialek jechac na tydzien do rodzicow
musze naczynia pozmywac bo juz sie niezla sterta nazbierala i obiadek nastawic
a najchetniej to poszlabym sobie polezakowac
a jeszcze prasowanie mnie czeka, a musze to dzisiaj zrobic bo jutro ide do szpitala na jakies max 2 dni oby nie dluzej bo mi mogą plany na przyszly tydzien popsuc, bo planuje w poniedzialek jechac na tydzien do rodzicow
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ja teraz tez bede musiała gotowac... i biegac po schodach 100 razy na dzien....masakra...tak strasznie nie nawidze gotowac w tesciowej kuchni ze sie to w glowie nie miesci.... w tym syie to sie odechciewa jedzenia...no ale sebus musi jesc obiadki )
a tak swoją droga to co kupujecie swoim drugim połówkom na Walentynki ??
a tak swoją droga to co kupujecie swoim drugim połówkom na Walentynki ??
No ja nie mam pomysłu całkowicie na prezent na Walentynki dla M., a oprócz tego muszę kupić coś na roczek coś na 30te urodziny szwagierki, 50tke tesciowej i 5 lat mojej Oliwkii...
Moj M. pamieta o Walentynkach i dzieki temu tez o urodzinach bo mam dzien po ehehheh tak to mysle i o jednymi o drugim by zapomnial...
Moj M. pamieta o Walentynkach i dzieki temu tez o urodzinach bo mam dzien po ehehheh tak to mysle i o jednymi o drugim by zapomnial...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Mycha- nie bylo mnie tu jeszcze więc się nie znamy , ale wielkie gratulację
Co do walentynek to ja chyba w tym roku pierwszy raz nic nie kupię , brak pomysłu :-( jakoś mało kreatywna się zrobiłam :-), no chyab że jakieś bodziaki z napisem, bo ja jeszcze nic takiego nie kupowałam mojemu, albo coś słodkiego.
Mam totalną pustkę w głowie. Może Wy coś fajnego wymyślicie - to podłapię pomysł :-).
Ja lecę pomału się szykować niby dopiero o 14 wyjezdzam z domu ale z moim tempem , ruchami itp to już mało czasu mi zostało. Usg mam o 16 a wizytę o 17 .Relacje z wizyty jutro bo najwcześniej to ok 21 w domku chyba będe - planujemy jakiś większy sklep zaliczyć w drodze powrotnej .
Trzymajcie kciuki aby wszystko było OK .
Co do walentynek to ja chyba w tym roku pierwszy raz nic nie kupię , brak pomysłu :-( jakoś mało kreatywna się zrobiłam :-), no chyab że jakieś bodziaki z napisem, bo ja jeszcze nic takiego nie kupowałam mojemu, albo coś słodkiego.
Mam totalną pustkę w głowie. Może Wy coś fajnego wymyślicie - to podłapię pomysł :-).
Ja lecę pomału się szykować niby dopiero o 14 wyjezdzam z domu ale z moim tempem , ruchami itp to już mało czasu mi zostało. Usg mam o 16 a wizytę o 17 .Relacje z wizyty jutro bo najwcześniej to ok 21 w domku chyba będe - planujemy jakiś większy sklep zaliczyć w drodze powrotnej .
Mycha- nie bylo mnie tu jeszcze więc się nie znamy , ale wielkie gratulację
kciukasy zaciśnięte
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
jakos nas tak malo tutaj mnie sie wydaje dzis....
jesli chodzi o kolejne dzidzie to ja sie pisze (he he przed porodem, po moze byc juz inaczej) bo to moje pierwsze dziecko a nie chcialabym zeby bylo jedynakiem,
na walentynki jeszcze nic nie mam ale to jeszcze kupe czasu, moze w prezencie urodzimy dzidziusia ha ha, no niektore to juz spokojnie beda miec ciaze donoszona wiec bedzie mozna...
chyba sobie jakis filmik wlacze bo cos dzis nic mi sie nie chce
jakos nas tak malo tutaj mnie sie wydaje dzis....
jesli chodzi o kolejne dzidzie to ja sie pisze (he he przed porodem, po moze byc juz inaczej) bo to moje pierwsze dziecko a nie chcialabym zeby bylo jedynakiem,
na walentynki jeszcze nic nie mam ale to jeszcze kupe czasu, moze w prezencie urodzimy dzidziusia ha ha, no niektore to juz spokojnie beda miec ciaze donoszona wiec bedzie mozna...
chyba sobie jakis filmik wlacze bo cos dzis nic mi sie nie chce