missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jezeli chodzi o wydatki na slub to duzo nie bedzie bierzemy narazzie cywilny wiec tylko kilku gosci (10) i obiad w restauracji ale nie o to chodzi juz drugi miesiac lipa.... a slub koscielny za rok dopiero moze wesele zrobimy jakies niewielkie ale sama nie wiem... probem w tym ze moj troche malo oszczedny jest ... ehhh w kazdymbadz razie wydatki nie sa zwiazane ze slubem bo obraczki juz w czerwcu kupilismy i tylko za obiad zaplacic ... duzo nie dostaniemy o ile cokolwiek bo wszyscy nastawiaja sie na slub koscielny za rok bo u mnie taka pobozna rodzinka wiec nawet nie wiem czy nam sie ten tysiak zwroci za knajpe....nie licze nawet na to...
a co do chrzcin ja nie slyszalam nigdy o rzadnych zabobonach... nie przesadzacie dziewczyny czasem?? kurcze jak slucham o koralikach jakis o sznurkach na pranie o ubrankach i o innych bzdetach to az mi sie dziwnie robi ze ja w to nie wierze... moim zdaniem przesadzacie... ale kazdy zrobi jak bedzie uwazal.. ja osobiscie bym nie odmowila szczegolnie siostrze. no chyba ze ma sie powod np taki ze sie nie da rady spelnic wszystjkich obowiazkow matki crzestnej.
a co do chrzcin ja nie slyszalam nigdy o rzadnych zabobonach... nie przesadzacie dziewczyny czasem?? kurcze jak slucham o koralikach jakis o sznurkach na pranie o ubrankach i o innych bzdetach to az mi sie dziwnie robi ze ja w to nie wierze... moim zdaniem przesadzacie... ale kazdy zrobi jak bedzie uwazal.. ja osobiscie bym nie odmowila szczegolnie siostrze. no chyba ze ma sie powod np taki ze sie nie da rady spelnic wszystjkich obowiazkow matki crzestnej.