A chcialybyscie znac plec maluszka przed porodem?
Bo jak tak
oj co do plci dziecka to powiem szczerze ze przyzwyczailam sie tu do tego ze nie mowia plci i dzis nie chcialabym wiedziec - takie niespodzianki sa chyba najlepsze wole poczekac ;-);-)
hej
właśnie wróciłam od lekarza, choć wizyty nie było ... koleżanka poleciła mi swojego lekarza bo ponoś dobry i bliziutko do niego mam, spóżniliśmy sie z mężem 5 minut i i tak czekałam bo mial pacjentke po czym wyszedł i sie spytał na którą byłam umówiona, mówie że na 9:15 ale sie spożniłam 5 minut, a on do mnie że w takim razie prosze sie umówić na inny dzień i poszedł po czym wyszedl i mówi no chyba że pani poczeka z godzine to może sie załapie, masakra gburowaty i bezczelny oczywiście wyszliśmy i nigdy moja noga tam nie postanie, ale.. znów szukanie lekarza i czekanie na wizyte, załamka ;(
matko kochana co to za lekarz rozumiem ze to bylo prywatnie??? rece opadaja...
mag ciesze sie ze u Ciebie wszytsko wporzadku hahah niemozliwa jestes:-):-):-) oby tak dalej :-):-)Witajcie dziewczynki!
Ja już po lekarzu. Wszystko jest w najlepszym porządku. Doktor się uśmiał jak mu powiedziałam, że na ostatniej wizycie jeszcze nic nie było widać, a trochę się martwię, bo nie mam żadnych objawów ani dolegliwości. Mam piękne zdjęcie mojej prawie 4 cm Kruszynki. Niestety nie mogłam posłuchać serduszka, bo na włączenie dopplera dzidzia musi mieć conajmniej 6cm. Tak się przejęłam wszystkim, że zapomniałam zapłacić za wizytę Ale wtrównam to za 3 tygodnie
Z dobrych wiadomości jeszcze taka, że jak skończę opakowania luteiny i duphastonu to już nowych nie dostanę. No i że mogę sobie bez problemów jezdzić na rowerku. Byle z umiarem :-)
A tak poza tym to ja za wizytę płacę stówkę + 20 zł za usg.
No i dostałam skierowanie na badania oczywiście, ale nie jest tego dużo :-)