Moni27
Monika
Zawrotów głowy nie mam, wogóle głowa mnie nie boli czasami tylko mnie mdli ale to wszystko. Pozatym HGB mam na poziomie 13.0 g/dl więc chyba nie jest tak źle. Martwi mnie tylko tak duży spadek żelaza z 173 do 22.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę musiała chyba se zakupić pas ciążowy, na niedopinający się guzik w pierwszej ciąży nie miałam, ale podobno super sprawa i spodni nie trzeba zmieniać :-)
Link do aukcji, dużo wzorów i nie drogo
Pas Ciążowy - 36 kolorów - Super Nowa Kolekcja! (706410925) - Aukcje internetowe Allegro
Świetny ten pas
Będę musiała chyba se zakupić pas ciążowy, na niedopinający się guzik w pierwszej ciąży nie miałam, ale podobno super sprawa i spodni nie trzeba zmieniać :-)
Witam rano
A poza tym potwornie zmarzłam w kinie....wogole nie wiem czy tak macie, ale ja notorycznie ciągle marznę...w pracy całymi dniami siedzę w polarze...w domu pod kocem, wczoraj w kinie byłam w kurtce...a oczywiście nie chodze roznegliżowana tylko zawsze spodnie i bluzka z długim rękawem. Czy te zimno może być spowodowane ciążą?? Jak myślicie??
Mama powiedziała, że pomoże mi, pokaże mi na początku jak się zajmować, bo pewnie nie będę wiedziała... ale że zmarnuję też sobie życie na dobrych 18 lat za nim nie będzie miało pełnoletności. Partner musi przyjechać tutaj do mnie, bo jestem ogólnie w Wielkiej Brytanii w Londynie i popracować, chociaż tutaj mają socjal lepszy niż w Polsce, jeśli kobieta jest w ciąży. I się zastanawiam czy będę musiała wrócić do Polski czy tutaj lepiej ,żeby dziecko się urodziło i miało obywatelstwo brytyjskie... . Jestem w wielkiej kropce i w trudnej sytuacji.