reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no my dość sporo próbowaliśmy i w końcu się udało ale w pewnym okresie to miałam takiego doła:no:,zaczynałam juz mysleć że nie mogę mieć dzidziołka,ale na szczęście mogę:-D i nie zamierzam poprzestać na jednym o ile warunki życiowe nam na to pozwola:tak:

Ania skrzat Ty na tym zdjęciu wygladasz jakbys miała 17 lat a piszesz o długich próbach

reklama
juustyna zaraz pewnie wroci :) Ania jak tez tak myslam i po tamtej stracie mialam dola ze przy czyszczeniu mnie uszkodzili i juz nigdy nie bede mogla .Bozia jednak dala :) i za 10 miesiecy jesli sie uda beda kolejne staranka

Ania skrzat Ty na tym zdjęciu wygladasz jakbys miała 17 lat a piszesz o długich próbach
ha ha ha no nie tyle to niestety niemam tylko 7 lat więcej:tak: a to stara fota jak jeszcze byłam szczupła...fajnie tak sobie powspominać jak się miało 20 kg mniej na nogach:-D a staralismy się 2 lata, w porównaniu do innych to nie dużo ale dla osoby która pragnie mieć dzidziołka i wcześnie rodzi się u niej instynkt macieżyński to jak wiecznośc...:tak:

ionka pieknie to napisalas z tym zmoknieciem :) jak bym siebie widziala tylko ja strasznie sie wsciekalam bo pogoda mnie do szalenstwa doprowadzla :( poszlam do miasta w bialych lnianych spodniach bo lato bylo a wrucilam cala przezroczysta bo taka mokra :/a wlosow to zapomnija nie trzeba bylo ukladac bo taki wiatr ze hej wziuuuuuuu i wziuuuuuuuuuu

juustyna 8 lat jejku bidulko ty teraz ci Bozia wynagrodzi Ania 2 lata tez niezle my pare miesiecy ktore byly wystarczajacym cierpieniem jak co miesiac przychodzila @ ale latami nie wiem czy bym dala rade

reklama
Do góry