reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
I ja sie też witam:-)U mnie nocka przespana raz byłam w kibelku.Moje kochane kaszuby zasypane i cały czas pada na dworzu jest -6,masakra jakas,dzis i tak nigdzie nie ide.Dzisiaj chcemy zamówic ciuszki na allegro juz mam wybrane.Czarnuszka trzymam kciuki i za reszte mamusiek które mają wizyte,ja niestety dopiero mam 1 lutego.Synus sie wierci i wypycha co nieco.Juz ciepełko sie robi w domciu.Także miłego i udanego dnia Wam życze

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dziękuję ślicznie za życzenia! :*:*:* Jesteście kochane
Po ślubie fajnie
wszystko ładnie się udało
Jestem bardzo szczęśliwa! Fotki wkleje jak już będe miała internet, bo teraz u koleżanki siedze a mi dalej nie przyszli założyc ;/ ale cierpliwości, fotki nie uciekną
) Buziaki dla Was :*
Dziękuje za zmienienie danych na liście marcóweczek :*
Dziękuje za zmienienie danych na liście marcóweczek :*
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
my w środe z usg
ale póki co jest ok dla mnie ważne żeby ujście było zamknięte
PATINKA jak fenek??? a isoptin też do niego bierzesz???
Rybko u mnie fenek całkiem całkiem. Brzuszek fajnie na niego reaguje. Isoptinu jeszcze nie biore ale myśle że jutro już sie to zmieni po wizycie u gina. Widze że u Ciebie jest Ok. I oby tak dalej!! No i nareszcie cukry sie uspokoiły!!

patinka_1985
Jejku dziewczyny oglądalam zdjęcia dzieci styczniówek i mi odwaliło hehehe wlasnie wtulalam sie w małego misia 

już bym chciała całować malutkie stopki naszego Frania...aaaaaaaa 

patinka_1985
Bidulko wracaj do zdrówka!! Wykuruj sie!!Witam
Mnie rozłożyło choróbsko. Całą ciążę mnie mijało, a tu masz na koniec - mam antybiotyk Duamox. Ledwo żyję. Nawet mi się pisać nie chce. Nie dość ze i tak mnie wszytko bolało, to teraz to już masakra jakaś.![]()

o kurcze dziewczyny, te choróbska są wstrętne, nie dość że wiele niedogodności związanych z ciążą znosimy, to jeszcze jakieś choróbsko wstrętne nas dopadnie
mnie w nocy jakos gardło bolało, teraz nie boli, ale jakaś osłabiona jestem:-(
zdrówka życzę i wygrzewać się

mnie w nocy jakos gardło bolało, teraz nie boli, ale jakaś osłabiona jestem:-(
zdrówka życzę i wygrzewać się
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mnie cos synek na dole uciska i i sie tak wierci ze aż boli.Ja juz bym też chciała tulić synusia,ale jeszcze dwa miesiące poczekam

reklama
maborka
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny 
Jestem już w domku.
Szymon Piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...
Jestem już w domku.
Szymon Piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...