reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A ja wchodze na takie linki jak ktoś ładnie i kulturalnie poprosi. Czemu bym nie miała kliknąc jak zajmuje mi to chwilę. Ale nie lubię jak ktoś ma takie podejście. Dałam ostrzeżenie tej użytkowniczce, nie wiem, czy to ma jakies znaczenie?

Płatki należy rozpuścić w szklance gorącej wody, a potem wlać do bębna pralki (nierozpuszczone płatki zapchają dozownik pralki i faktycznie się nie rozpuszczą). Lovela uczuliła kilkoro dzieci moich koleżanek, ja przy mojej alergiczce używałam proszku i płynu Jelp (wychodzi dosyć drogo), potem przerzuciłam się na proszek Dzidziuś. A ostatnio odkryłam proszek, płyn do prania i płukania (ale płyn po kilku miesiącach) Biały Jeleń (ta sama firma która produkuje szare mydło znane chyba każdej z nas ;-)).

hmmm a czy może to być też mydło w płynie????:sorry2:

Ja już kiedyś weszłam na taki link i dziękuję- dobrze,że dało się kompa odratować. Ale bez instalki windowsa i i wszystkiego od nowa się nie obeszło, a do tego tak miałam poprzestawiane w biosie że dobry informatyk trochę posiedział przy tym .
Ale na kartkę świąteczną - już nie pamiętam której głosowałam- bo wiedziałam że to pewne:tak: i to kilka razy.

M wyciagnal mnie do miasta na spacer i oczywiscie wyladowalam na zakupach :-D
Zaopatrzylam sie w 2 bawelniane koszule rozpinane do szpitala, jedna z dlugim a druga z krotkim rekawem. I szlafrok, taki w miare lekki, bo ponoc w szpitalu cieplo jest. No i zaczelam sie stresowac :szok: Bo juz do mnie coraz bardziej to dociera :szok:

A ja juz lapie dola, ze w poniedzialek do tyry :no: Ale jeszcze 20 dni pracy, nawet niecale, bo urlop chyba musze wykorzystac przed i mam wizyte w szpitalu, takze pewnie zrobi sie jakies 15 dni z tego :-) i wooooolne!

ooo jak Ci dobrze... ja postanowiłam, że do końca lutego pracuję :szok: ;-)
no zobaczymy, teraz zaraz mam wizytę u gp, to sobie wypełnię te papierzyska i wyślę...
a urlop moge wykorzystac kiedy chcę, więc zostawię sobie na koniec :tak:
a tak szczerze, to nie wiem, jak ja wyrobię do końca lutego :confused:

Jak ja nie lubię czegos takiego :dry:
Znaczy nie mam nic do prośby o zagłosowanie, sama pewnie będe kiedyś korzystać, ale ludzie - troszkę kultury, a nie tak wtrącić się w środek dyskusji niekulturalnie, jeszcze wywalić takimi wołami jakbyśmy ślepe były. Nie wiem jak Was, ale mnie nie zachęca to, zeby pomóc takiej osobie.

staram się nie patrzeć nawet na takie posty, no ale czasem laski przesadzają.
olac to :dry:

znajomi do nas jadą, więc może jeszcze sie odezwę, a może juz jutro ;-)

reklama
nie no...nie zamartwiaj się, to może być jakiś mega pryszcz albo owrzodzenie
ale onkolog od razu?
dziwne:dry:
wybierz się do lekarza pierwszego kontaktu albo dermatologa

no i pamietaj, że dzidzia lubi spokój

heh to zaden pryszcz nie jest, a do onkologa zarejestrowal mnie moj gin... wg niego to moze byc jakis naczyniak

a tak w ogole to dopieo dzis wrocilam ze szpitala. Lezalam kilka dni pod pompa, bo brzuch mi twardnial no i szyjka skrocila mi sie do 1 cm!!!!! Teraz biore cordafen i wypisali mnie do domu ale calkiem dobrze nie jest. Zaczelam szukac porzadnego szpitala z oddzialem neonatalogicznym oraz patologii ciazy.

Do góry