blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewentualnie nasze moderatorki mogą usunąć te posty ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płatki należy rozpuścić w szklance gorącej wody, a potem wlać do bębna pralki (nierozpuszczone płatki zapchają dozownik pralki i faktycznie się nie rozpuszczą). Lovela uczuliła kilkoro dzieci moich koleżanek, ja przy mojej alergiczce używałam proszku i płynu Jelp (wychodzi dosyć drogo), potem przerzuciłam się na proszek Dzidziuś. A ostatnio odkryłam proszek, płyn do prania i płukania (ale płyn po kilku miesiącach) Biały Jeleń (ta sama firma która produkuje szare mydło znane chyba każdej z nas ;-)).
A ja juz lapie dola, ze w poniedzialek do tyry Ale jeszcze 20 dni pracy, nawet niecale, bo urlop chyba musze wykorzystac przed i mam wizyte w szpitalu, takze pewnie zrobi sie jakies 15 dni z tego :-) i wooooolne!
Jak ja nie lubię czegos takiego
Znaczy nie mam nic do prośby o zagłosowanie, sama pewnie będe kiedyś korzystać, ale ludzie - troszkę kultury, a nie tak wtrącić się w środek dyskusji niekulturalnie, jeszcze wywalić takimi wołami jakbyśmy ślepe były. Nie wiem jak Was, ale mnie nie zachęca to, zeby pomóc takiej osobie.
nie no...nie zamartwiaj się, to może być jakiś mega pryszcz albo owrzodzenie
ale onkolog od razu?
dziwne
wybierz się do lekarza pierwszego kontaktu albo dermatologa
no i pamietaj, że dzidzia lubi spokój