reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Bardzo proszę o oddanie głosu na wirtualny pokój Nikoli.

Proszę wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund - dla mnie Twój głos jest bardzo ważny!

akademiatroskliwejmamy.pl - Konkurs

Dziękujemy!!!

Jak ja nie lubię czegos takiego :dry:
Znaczy nie mam nic do prośby o zagłosowanie, sama pewnie będe kiedyś korzystać, ale ludzie - troszkę kultury, a nie tak wtrącić się w środek dyskusji niekulturalnie, jeszcze wywalić takimi wołami jakbyśmy ślepe były. Nie wiem jak Was, ale mnie nie zachęca to, zeby pomóc takiej osobie.

Jak ja nie lubię czegos takiego :dry:
Znaczy nie mam nic do prośby o zagłosowanie, sama pewnie będe kiedyś korzystać, ale ludzie - troszkę kultury, a nie tak wtrącić się w środek dyskusji niekulturalnie, jeszcze wywalić takimi wołami jakbyśmy ślepe były. Nie wiem jak Was, ale mnie nie zachęca to, zeby pomóc takiej osobie.
Dokładnie:no:
Ślepe jeszcze nie jesteśmy chyba...

Poza tym wszystkie posty tej pani są na jedno kopyto - zarejestrowała się wczoraj i już zdążyła pospamować...

reklama
spokojnie dziwuszki nie denerwować mi się ;) , olewać ją i ten cały post , a nie da się zagłosować na "nie" :tak:, nie jestem złośliwa ,ale....
Ja osobiście nigdy nie wejdę na jakiś link podawany przez nie wiadomo kogo.

Do góry