reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja czytałam w gazetach, że generalnie nie ma przeciwwskazań, ale trzeba pamiętać, żr to dużo soli, więc z rozsądkiem. Za to podobno lepiej darować sobie karpia, grzyby, kapustę itp.

To nie jest możliwe, żebym odpuściła sobie kapustkę z grzybami, i pierożki - co jak co ale to wychodzi teściowej wspaniale:-) Z resztą kuchni jest różnie - raczej tłusto i bez umiaru jak dla całej brygady:-)

Bidulka...jeszcze clexan kazał Ci brać?:-( dużo tego...ale czego sie nie zrobi dla Maleństwa...:happy:

Ja nosny brałam dość sporo przez jakiś czas. Mój lekarz mówil zawsze że brać ją doraźnie no to jak pobolewało to brałam. Teraz jak zdarza mi sie polezec i odpocząć to tez nie musze jej brać. Myśle że spokojnie możesz ją brać tak jak lekarz kazał. :tak:

ja clexan robie od 23 dnia cyklu więc już od czerwca codziennie o 20.00:happy::happy::happy:

znalazlam moja nospe, ale sie wscieklam na siebie i swoja skleroze bo szafa okazala sie byc torba do komputera haha :-D tak to jest jak sie chowa gdzies zeby potem latwo mozna bylo znalezc

ja clexan robie od 23 dnia cyklu więc już od czerwca codziennie o 20.00:happy::happy::happy:

No sie tego wszystkiego nawstrzykujesz...:-(

A co do wagi naszych mężczyzn hehe to ja mojego raczej nie dogonie...troche sie z niego śmieje że robi sie z niego juz taki tatuś ;-) Ja obecnie waze 53 kg a on 95kg. Ale ja uwielbiam jego brzuszek hehe Taki mój :-)

reklama
A ja juz po obiadku.Ja mojego jak narazie też nie dogoniłam z waga i chyba nie dogonie.Przy stole wigilijnym niczego sobie nie odmówie,ale nie bede sie obzerała tylko z umiarem,zeby potem nie załowac.

Do góry