Oooooooooooooo rany!!! 2 godziny nadrabialam!!!
Ale skrobiecie Dziewczynki :-)
To teraz bedzie tak:
Hello :-)
Ja dalej nie mogę patrzeć na jedzenie i jeszcze mnie głowa dzisiaj boli.
A co to za lekarz?
Blueberry to dr Rafal Ufnalewski. Przyjmuje na Al. Pokoju. Moim zdaniem jest swietny, zawsze ma czas dla pacjentki, po wyjsciu czuje sie przebadana od stop do glow, co wazne bada piersi (czego innym sie nie chce), nie leci na kase jak wiekszosc. Jestem naprawde zadowolona po kazdej wizycie
Ja mam takie pytanie do Was w związku z sezonem wakacyjnym. Czy któraś z Was wybiera się samochodem w długą podróż? Mamy zarezerwowany wyjazd do Chorwacji (początek września) i trochę się tej długiej drogi obawiam. Może lepiej zrezygnować i zorganizować sobie wakacje pod gruszą?
My planujemy na Boze Narodzenie pojechac do Polski. Bede w szostym miesiacu no i tak sie zastanawiam jak sie bede czula. Auto mamy wygodne i przerwy bedziemy robic. Zobaczymy :-)
Witam
Mam do was pytanko bo panikuje juz. Wczoraj dzwonila do mnie polozna i powiedziala ze mam w moczu jakies bakterie, infekcje. Pytala sie ze czy przy oddawaniu moczu czuje swedzenie, pieczenie. Ale czuje sie dobrze, nic takiego nie ma, i jestem zaskoczona ze wogole jakas infekcja. Ona stwierdzila ze w takim razie chyba nic powaznego, kazala mi jeszcze raz oddac probke moczu za klika dni.
Czytalam ze to mozliwe ze dziewczyny w ciazy maja rozne infekcje, ale ja z reguly jestem panikara, wiec teraz caly czas mysle ze cos jest nie tak. Slyszalyscie cos wogole o tym? Skad to sie wogole wzielo wrrr…
Bajeczka ja dzis jak oddalam mocz do badania, zauwazylam jakis plywajacy osad w tym pojemniku :/ Mam ostatnio troche wiecej sluzu i chyba jakos tam sie dostal :/ wiec teraz sie boje, ze wynik bedzie zly... Bo buteleczka czysta byla. Nie mialam wiecej, zeby wylac i nasiusac od nowa
dziewczyny wogole mam takie dziwne przeczucie ze bede podzielac los miss i beda blizniaki nie wiem czemu ale tak czuje, ta moja beta tez dosc wysoka jak na koniec 3 tygodnia od zaplodnienia 833,5 i testy przed @ wychodziły ładne i wyraźne
Katrinka - ja tez, ja tez!!!
Bardzo bysmy sie cieszyli, bo chcelismy miec dwie dzidzie, jedna po drugiej :-) A jakby byly blizniaki, to sprawa zalatwiona ;-) Ja nie robilam testow, ale jakas intuicja dziwna
alez mam jakies wzdecia i po brzuchu mi tak cos jezdzi jakbym miala rozwolnienie miec, ale co pojde do toalety to nic
Ojjj wstretne wzdecia... Tez to znam. Az sie dziwie, ze mnie tak meczy, bo nigdy tak nie mialam
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to ja zaczęłam pić zieloną herbatę i naprawdę mi pomaga. Ale kupiłam sobie z pigwą, to jest nawet smaczna, bo normalnej to bym nie dała rady wypić
.
U mnie od wczoraj nasiliły się mdłości, ale narazie (odpukać) nie wymiotowałam i mam nadzieję, że tak zostanie do końca;-)
Bóle podbrzusza już mnie praktycznie nie męczą, czasem tylko coś poczuję, a dzisiaj to już totalnie nic. No a piersi nadal wielkie, napompowane i bolą jak cholera
No i będę musiała już się zaopatrzeć w nowe staniki, bo moje już się nie nadają.
W piątek mam wkońcu pierwszą wizytę u ginekologa i modlę się, żeby wszystko było w porządku.
Mirosia sprawdz jak jest z kofeina, bo zielona herbata ja zawiera niestety
ja pije miete ;-) Powodzenia u gina
witam wieczorowo
znowu dużo napisałyście, więc tak hurtem powiem o wszystkim ;-)
tabasia mieszkam w Limerick, mam termin na 20 marca. dziś powiedziałam szefowej, bardzo dobrze to przyjęła
co do mojego samopoczucia, to raczej nic mi nie jest, cycki mam wielgachne tylko i ciągle zapominam, że jestem w ciąży ;-) lekkie mdłości mam tylko wtedy, kiedy jestem głodna, także ogólnie nie narzekam :-)
chociaż dziś odkryłam, że nie mogę patrzeć na jabłka
a zawsze je uwielbiałam.
Ionka super z ta szefowa. Ja sie pytalam dzis lekarki czy mnie moga zwolnic, ale ona nic nie wie, jak zreszta wszyscy
Limerick to niedaleko ode mnie ;-)
Witajcie. Dużo napisałyście
właśnie wróciłam z pracy i przysiadłam na chwilę do komputera. Tak gorąco że musiałam prysznic brać
Wczoraj odwiedziłam w szpitalu zaprzyjaźnionego lekarza, zrobił mi usg i niestety jeszcze nic poza zgrubieniami niezobaczył. Wskazał tak jakby miejsce gdzie może zacząc się w najbliższych dniach coś dziać, ale jeszcze za wcześnie
Więc czekam na swój pęcherzyk.
Ja ide na USG w pierwszy lub drugi weekend sierpnia i juz z mezem nie mozemy sie doczekac :-)
Myśmy myśleli, że się bedziemy pocić i starać, a tu bach!
Test zrobiłam 14.06 i wyszły dwie kreski:-):-) Wizytę mam dopiero w przyszłą środę. Na razie martwi mnie to, że przechodze małą infekcję gardła i mam mały stan podgorączkowy...Na razie nie wzięłam jeszcze paracetamolu.Uzywam imbirku, płukanek na gardzioło i pije dużo. Powinnam iść z tym do internisty?
Maborka tez mnie gardlo boli. Woda z sola, staraj sie plukac kilka razy dziennie, wstretne, ale dziala!
Nam tez sie udalo za pierwszym podejciem
A mam takie pytanko do Was dziewczynki: czy Wy też macie problemy z cerą? Bi u mnie jest dosłownie MASAKRA! Nigdy w życiu tak nie wyglądałam
Mi nigdy pryszcze nie wychodzily (odkad skonczylam dojrzewanie), a teraz jeden za drugim
Aha, zaczelo w dzien mnie troszke mdlic, a jesc mi sie nie chce. Wieczorem natomiast jak sie klade do wyrka, to konia z kopytami bym zjadla...
Wczoraj spiecie z M. Pierwsze od dawien dawna. Wiec jest dobrze
M sie smieje, ze z bananem przyklejonym do buzi chodze
A ja sie tak swietnie czuje i jestem taka szczesliwa, choc czesto zapominam, ze ciezarna
Chyba tyle na dzisiaj ;-)
Pozdrawiam Was cieplutko!