Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
witam wszystkie mamusie
o to podobnie jak u mnie....bo moj za kilka dni ma 9 miesiecy ......ja sie bardzo ciesze ale takze jestem w ogromnym szoku....chcielismy ale jeszcze do nas nie docierało co to bedzie jak bedzie
))))
Ja dzisiaj zrobilam drugi test i znowu piekne dwie kreseeczki......jeszcze nikt prawie niewie tylko moje najblizsze przyjaciolki no i oczywiscie mąż
dzisiaj okropny dzien....rano jak lakierowałam włosy to prawie zwymiotowałam ...potem ciagle chcialo mi sie jesc a jak juz wkoncu zjadlam to mi sie chcialo zwrocic...ale na szczescie przertwałam....strasznie spiaca jestem bo wstałam o 5 rano bo moj mlody sie obudzil jejku jak to bedzie z dwojka rozrabiakow....maz caly dzien w pracy zero niczyjej pomocy hihi ale dam rade dla moich robaczkow wszytstkooooooo!!!!!! do lekarza ide 6 sierpnia wiec zobacze mojego drugiego synusia....
albo córunie
no ja mam 177 cm i waze 92 kilo.....:/ w pierwszej ciazy przytyłam 14 schudlam 16 i znowu nabrałam.... masakra
( ja na dodatek nie bede mogla jesc slodyczy bo w pierwszej ciazy mialam cukrzyce wiec musze sie pilnowac ostroooo....tylko jak jak takie zapachy za mna chodza
((
Witamyi Gratulacje
Mój synek jutro skończy 10 miesięcy, między dzieciaczkami będzie 1,6 roku różnicy
też się obawiam, ale będzie dobrze damy radę
mąż wniebowzięty
![]()
o to podobnie jak u mnie....bo moj za kilka dni ma 9 miesiecy ......ja sie bardzo ciesze ale takze jestem w ogromnym szoku....chcielismy ale jeszcze do nas nie docierało co to bedzie jak bedzie
Ja dzisiaj zrobilam drugi test i znowu piekne dwie kreseeczki......jeszcze nikt prawie niewie tylko moje najblizsze przyjaciolki no i oczywiscie mąż
ja tam tez lubie czosnek ale nie slyszlam zeby byl szkodliwyw sumie to dawno nie jadlam bo nie mam ochoty jakos... ja mam 170 cm wzrostu i waze juz 71 kg
mi lekarz powiedzial ze mam teraz minimalnie tyc 1 kg na miesiac z blizniakami i tego bede sie mocno trzymac wiecej niz 80 kg nie chciałabym wazyc ale to tez sie zobaczy co z tego wyjdzie...
no ja mam 177 cm i waze 92 kilo.....:/ w pierwszej ciazy przytyłam 14 schudlam 16 i znowu nabrałam.... masakra
Ostatnia edycja: