reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no to skrobnę nieco, bo moi wszyscy domownicy śpią a mi nudno :eek: na wstępie spóźnione:

100 lat dla dziewczynek
Milenki, Zuzanki i Paulinki
z okazji urodzinek!

Ewa - jak tam?, mam nadzieję że nie siedzisz gdzieś w ławeczce tylko rodzisz :tak:
Remeny - hehe a my na -10 narzekamy :zawstydzona/y: Fajnie że Irenka odnajduje się na obczyźnie
Beti - Już Justynka rusza w świat, szybka babeczka - pięknie!
Dusia - widać dziewczynki ostrożniejsze. Artystko dawaj nowe foty dzieciaków!
Ninja - kiedy mąż wraca? ma już bilet?

Korzystając ze śniegu zrobiliśmy wczoraj kulig zakończony pieczeniem kiełbachy na ognisku. Doopsko nieco poobijane, ale i tak fajnie było.
Dziś jest plan zrobić dzieciakom jak wstaną, ciekawe tylko czy nie będą się bać :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
weronika jak kulig dla dzieci? udał się równie dobrze jak wasz?
Ja juz odpuściłam sobie wczorajsze zajecia..byłam w piątek,w sobotę do południa-na jednych..ale na następne 5h już bym nie dała rady (te twarde krzesełka)... Smieje się,że mam ten tydzień..bo w ten weekend nie mam zajęć..,że urodzę i wracam;-):-D
Tosia właśnie pojechała z tatusiem do przedszkola..i obiecałam ,że to ja ją dziś odbiore-nie ciocia Anetka..
Wczoraj to tak sie wyszaleli z tatą-jak nigdy! od rana ..pierw na łóżku..,później pojechaliśmy do teściowej na obiad..a po obiedzie szaleństw cd.(z tatą oczywiście)..po poł. Piotrek namówił mnie jeszcze na zakupy dla dzieci..(bo niby zaraz swięta.. no i że jak urodzę to z dzidziusiem już trudniej w "3")..no i pojechaliśmy..(dzieci i P. obkupieni:tak:) Nie obeszło sie więc bez zabawy na placu zabaw..Jak wróciliśmy,to tylko po kakao wypili i poszli spać jak muchy:tak:..
A ja jak chodzę..to nawet ..nawet..najgorzej jak siedzę i wstanę..to mnie ciągnie:no:
zauważyłam też większe upławy..:baffled:..
beti to wcześnie Justynka zaczęła chodzić! gratulacje!
giza to dziś dzieci mają koniec ferii?? i do przedszkola Przemek?
niekat dalej masz ten "fajny sen"?;-)..bo to już jutro ten długo oczekiwany dzień dla was! Trzymam kciuki! na pewno synuś mile was zaskoczy:tak:
remeny fajnie zimno macie..brrrr!
dusia jak pęcherz? przeszło juz?

wszystkiego najlepszego dla Kondzia, Michałka, Zuzi i Marysi

Ewa, u Przemka w przedszkolu nie ma przerwy. Ale podczas ferii było mało dzieci i łączyli grupy.
Weronikaa i jak kulig? Udał się?
Beti, gratulacje dla Justynki.
Mila zachwycona urodzinami. W sobotę domagała się znowu urodzin ;-) A poza tym bez zmian.

Marysiu & Konradku & Michałku - uśmiechu na co dzień i wieeeeelu prezentów na 3 urodziny!

Ewa - ale z Ciebie pilna uczennica!
Ninja - no problemo :happy2: fajnie że zdążyłaś
Giza - nici nam wyszły z kuligu bo Kurduple wstały o 17:10 i już nie było sensu po ciemku :dry:
Prosimy o urodzinowe zdjęcia!

weronikaa, na razie tylko torcik. Gdyby ktoś miał wątpliwości, to jest tam wiewiórka ;-)
Zdjęcie0123_male.jpg

Tosiu, Milenko, Paulinko, Marysiu, Zuzannko, Konradku, Michałku Wszystkiego Najlepszego:-) Zdrowia:-) Uśmiechu:-) i Słoneczka:-)

U nas ok, Zuzia zdrowa ( odpukać) bierze stale Flixotide 125 2x1 i syrop Flonidan. Mam nadzieję, że to nas trochę uchroni przed infekcjami.
A ja mam bardzo rozrywkowy karnawał, byliśmy już na dwóch zabawach, za tydzień następna, ja byłam dodatkowo na dwóch babskich imprezach, no i razem jeszcze byliśmy na parapetówie.
Giza torcik śliczny:), u nas się tatuś wykaże:)
Ewa na ostatnich nogach tak szalejesz??, żebyś do szpitala zdążyła:)
Beti gratulacje pierwszych kroczków - niezapomniane wzruszenie....
Ninja widziałam na zamkniętym zdjęcie, wysypana byłaś okrutnie, ostatni raz widziałam coś takiego jak ospę miała moja siostrzenica, też strasznie to przechodziła. Dobrze, że się to skończyło:)
Niekat jak Marcel?? No i jak Twoje sny?
Dziewczyny co kupowałyście/ kupujecie dzieciakom na urodziny?? Nie mogę się zdecydować...

Zuziu, Marysiu, Kondziu i Michałku - wszystkiego najlepszego !!!!!​
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

Giza - fajny ten torcik taki kolorowy! Dla dzieciaków to najważniejsze! :tak::tak::tak:

Niekat - no i jak Marcelito?

Asze- fajnie, że masz tyle rozrywek! Ja od wakacji - zero....
U nas prezenty już kupione, mimo, że Tymona urodziny za miesiąc, bo jak będzie Młoda to nie chcę potem na siłę czegoś kupować. U nas będą 3 książki od mojej mamy (moja mama zawsze zwala to na mnie a ona płaci ;-)) , od nas kuchnia i zoo klockowe.

A u mnie kiepsko - tyle mam chęci na robotę a zaczęły mi się już hemoroidy i jest fatalnie...:no: Jak nie urok... :wściekła/y:
W sobotę spotkałam się z położną, by umówić się na poród - taki plusik chociaż. :sorry2:

reklama
Spoznione i biezace:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń na te 3 latka dla Tosi, Milenki, Zuzanki, Marysi, Kondzika, Michałka
i na te 1 dla Paulinki

Kurcze no nie mam narazie na tyle czasu zeby byc w miare na biezaco :-(

Do góry