anetkadg
Marzec 2008
Ja szybciutko wpadłam żeby dać jakiś znak życia U Nas dalej remont, kuchnia prawie skończona i teraz pokój filipa jest malowany , myślę że jeszcze z trzy dni i będzie gotowy ale musimy jeszcze czekać tydzień na komodę no i potem tylko dokupić kilka pierdółek jak dywan firanki i fotel(sako) ale to juz później powoli się dokupi. W sumie ma to być prezent od nas na 2 latka bo i łóżko będzie "dorosłe " ale wcześniej się udało zacząć to na dwa latka już całe mieszkanko myślę że będzie wykończone. Został drugi pokój przedpokój i parę drobiazgów w łazience ale pewnie jeszcze z trzy cztery miesiące to potrwa- tak to jest jak się robi samemu. Najbardziej mnie dobija fakt że na święta będzie taki bałagan ale trudno, ważne że jak skończymy do marca to jeszcze się uda uzbierać do wakacji na jakiś kilkudniowy urlopik :-)
Staram się podczytywać ale rożnie z tym bywa. Życzymy dużo zdrówka wszystkim chorowitkom i serdecznie wszystkich pozdrawiamy
Staram się podczytywać ale rożnie z tym bywa. Życzymy dużo zdrówka wszystkim chorowitkom i serdecznie wszystkich pozdrawiamy