reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Sabincia nawet nie jestem wstanie sobie wyobrazic jak sie czujesz. Zazdroszcze Ci ze juz maluszek po drugiej stronie i nie moge sie doczekac gdy synek wroci do domu. Ciekawi mnie bardzo jak znosisz naciecie krocza. Boli jeszcze?

Tyłek boli szwy ciagna jak cholera ale idzie wytrzymac :) Niewiem po jakim casie sie maja rozpuscic ale narazie jakie były takie sa.

reklama
Witam
Nie wiem od czego zaczac:-)juz polowe zapomnialam tego co własnie przeczytalam
Mrowa to goń na bnadani i zdawaj nam tu relacje
Ninja- gratuluje kredytu
Marteczka jak to dzis to zycze bezbolesnego i szybkiego porodu,spróbuj jeszcze upiec sernik jak moja kumpela gdyby mąz okazał sie mało pomocny :)
Gizia ,Niekat i przepraszam nie pamietal kto tam jeszcze chorowal mam nadzieje ze juz wam lepiej kobitki szybko wracajcie do zdrówka i do nas
Doris nareszcie masz wolne ciesz sie leniu**** i rozpieszczaj sie do woli bo juz malo czasu zostalo:-)
Milego dnia ............

Befatka a co ty tak wcześnie???:szok:Ja dopiero wstałam,nie mogłam spac w nocy,czuwałam czy nic się nie dzieje i nic:angry:kolejna noc za nami.A już wszystkim moim siorką i fumfeli się śnią moje porody:eek:
Mrówa nie chciałabym,żeby i teraz tak było,że z wielkich planów wielkie-nic!!:no:

Marteczka- mi już kolejną noc się śni, że rodzę:-D a dziś mi się śniło, że mi wody odeszły i skurczy dostałam...wyobraźcie sobie jaka przerażona wstałam:szok::-D:-D:-D. Ale zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że to może być niedługo;-). Także kochana nie blokuj kolejki:-D:-D:-D:-D -żartuję oczywiście- lepiej się nie nastawiaj tak na konkretny dzień, bo doła można złapać. Tym bardziej, że podobno najpewniejszy termin to wychodzi z @ a nie usg. Jakby to było usg to ja powinnam mieć już tydzień Tosię przenoszoną:tak::-D.
A jak ci gin powiedział, że to niedługo po szyjce macicy czy łożysku to pewnie w ciągu tyg się rozpakujesz:tak:.

Ja jeszcze z tydzień mogłabym poczekać, bo mamy odbiór auta na następny tydz. i liczę na to, że taksówą nie będę musiała zasuwać na porodówkę:baffled:. Kurcze co za czasy, że na odbiór auta czeka się 2 miesiące:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

No ja z usg miałam 01.03:eek:.A z tym autem no to faktycznie ale cóż jak się chce kolor i wyposażenie według uznania to trzeba poczekac...a jaki to model żeście wybrali jeśli mogę zapytac?

Marteczka spij teraz ile wlezie bo to twoje ostatnie dni kedy az tyle pospalas:)u mnie jet godzina pozniej niz u was.Zwlekłam sie z wyrka jakos ok 8ej ostatnio to juz od 5tej koczowałam przed kompem bo spac nie moglam,.Dzis w nocy wyjatkowo wtswalam na siusiu chyba ze 4 razy bo budzil mnie bol brzucha tak mi sie chcialo a normalnie nie wstaje wcale albo 1raz nad ranem:baffled:
Mozesz zrobic sernik na zimno z paczki :-D:-D:-D:-D..........
Przyszła Mamusiau ale masz koszmary :-) mnie tez sie czasem sni porod tylko zawsze rodze synka i o co tu chodzi??????
Sabincia nie zazdroszcze tych szwów ale pociesz sie ze chyba wszystkie nas czeka ta wątpliwa przyjemnosc

reklama
Befatka- a ty już wiesz kogo nosisz pod serduszkiem (bo już nie pamiętam:baffled:). Syncio czy córcia?
Marteczka- kupujemy kia cee'd SW (kombi) i już się nie załapaliśmy na rocznik 2007 tylko bierzemy 2008(dlatego musimy czekać:baffled:). A te samochody już w grudniu się rozeszły z rocznika 2007, bo wykupiła je policja:wściekła/y: (bo zmieniają auta).

A ja się właśnie wzięłam za porządki:tak::tak::tak: mieszkanko przetrzepałam - chyba z uwagi na to, że poczułam wiosnę:rofl2::-D. Dziś wiedzieliśmy z mężem, że niektóre drzewa puszczają listki:-):-). Już mogłoby tak zostać, bo dla mnie to dodatkowy zastrzyk energii taka pogoda:-):-):-).

Do góry