Samych radości i buziaki dla Martynki, Filipka,Kayi, Jolci i Zosi:-)
ninja ta twoja córcia podobna jest do mojej
..(jak patrzyłam na zdjęcie,to Tosia z Alexem stwierdzili,że to Nasti
) To co,na niedzielę wychodzicie dziewczyny? Mam nadzieję,że tak..i że urodzinki Tymonka się udadzą
weronika i jak dzieciaczki? oby to tylko kaszel..i granulki pomogły
beti to ciebie też dopadło?.musiał to jakiś wirus być...Zdrówka dla was!
giza fajny pomysł z tą trampoliną
..My też takowa chcieliśmy kupić,ale jak ją postawię na podwórku,to pewnie nie odgonię się "od pewnych znajomych"..co i tak przychodzą kiedy chcą(z dziećmi oczywiście)..(ale to inny temat..)
Alex mi dziś prima aprilis zrobił
crazy
..do szkoły chodzi z chłopakami od sąsiadki..bo ich tato codziennie ich prowadzi,wiec biorą po drodze Alexa..Wiec dziś wyszli..za chwilę wracają..bo Alex nie chce iść..No i przyszedł do domu(oni poszli)..i pytam się go co się stało,dlaczego nie chce..a on,że chciał mi coś powiedziec..a ja go nie słuchałam(bo fakt karmiłam nasti
)..i nie chce już iść.. Porozmawialiśmy chwilę,i wytłumaczyłam mu parę rzeczy...no i nagle.."mamuś to szybko zawieź mnie..."..Całe szczescie ze młoda spała..to z wielkim wyrzutem-pojechaliśmy...to tylko 10 min samochodem (w obie strony no może 12)
Tak sobie myślę,że jednak nowy członek rodziny ma i na niego wpływ...
Tosiaczek się cieszy,ze jutro bedzie miec tort
zawstydzona/y:ja niestety i tym razem nie upiekę..a tak sobie obiecałam..) Piotrek zamówił..i to 2! ma przyjechać chrzestny,moja siostra..z dziećmi oczywiscie,i babcie.
Oby tylko nie padało..bo dziś w nocy padało..a teraz to czasem pokropi..ale ciepło..
giza u was w niedzielę ma być prawie lato??;-)