reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

kasik trzymaj sie dzielnie!
skaba przyjemnego wypoczynku!!!
moja wczorajasza rozmowa z Oliwią:
Oliwia:mamusiu wiesz, w przedszkolu jest taki chłopczyk w grupie obok mojej sali... on jest taaaki sliczny i ma zółte włoski.Bardzo go lubie ale nie wiem jak ma na imie:(
Ja:to podejdź do niego i powiedz"cześc jestem Oliwia a ty jak masz na imię?"
Oliwia: no tak mamusiu ale on sie do mnie dziwi!

:-D
nie wiem co oznacza ze ktoś się do kogoś dziwi ale juz wiem co to za chłopiec.Ma rzeczywiscie wyjątkowo sliczne blond włoski i przyjemną buxkę.powiedizałam o rozmowie nauczycielce (mojej koleżnace przy okazji) a ona przesżł za mna do tej drugiej sali i pokazała mi go bo sie domyśliła o kogo chodzi..Ma na imię MARCELEK!Stwierdziłąm ze nadaje się na zięca:sorry2:jak wychodziłąm z Oli przechodziłyśmy obok niego a Oli załpała mnie za rękę i pociagnęła do neigo z krzykiem Mamusiu to ten to ten!!!Chopak się wystraszył a ja Oliwiec zabrałam szybko na korytarzi powiedziałąm ze ja juz wiem jak ma na imie.a Oli:ooo to mozemy być rodziną!:-)

reklama
Niekat hehe ale z Oliwki "podrywaczka" i sama juz sobie narzeczonego znalazła i dobrze ze mamusi spasował:-D
Mamma nic sie nie martw Gabrysia wczesneij czy później bedzie smigac i siedziec;-) a jak tam po wczasach?

Kondzik po szczepieniu był bardzo dzielny tylko raz zakwilił a potem było ok. Lekarz był podwrazeniem jego zdolnosci:-p i Kondzioszka próbował mu biurko posprzatac hehe a wazy 8 kg

No jestem i ja :-)

Na wstpie 100 lat dla wszystkich przedwczorajszych, wczorajszych i dzisiejszych solenizantów na kolejne miesiące! :-*

Kasik - współczuję strasznie z powodu taty :-(
Beti - przewalone masz z tym Twoim staruszkiem, ale jak pisała Befatka - oby nie żałował kiedyś;-)
Asze - Nelka podłapała ostatnio słowo "ada dada" i tylko to jej pasuje ("tata" wcześniej się udało ale ostatnio tylko "ada na topie) z czego moja koleżanka jest wniebowzięta bo właśnie Ada ma na imię:-D
Mrowa- super że weselisko się udało i dzieciaczki dopisały, a z Kondziorka prędki chłopak i waży też ładnie ;-)
Skaba- zazdroszczę tego Egiptu, ale i u nas pogoda się poprawiła nieco :-) Odpocznij kochana i nie myśl o pracy - no o nas możesz czasami ;-):happy2:
Niekat - to masz Ci los, już zięć "zabukowany", tylko ciekawe co on na to :confused::-D A jaka Oli bezpośrednia :-)
Ewa - to kotek podpasował dzieciaczkom :cool2: Nelka jakoś tak dziwnie reaguje na naszego - czasem cieszy a czasami wygląda jakby się go bała :dry:

Ja byłam dziś u dziadka w odwiedzinach, bo z brzdącem nie bardzo do szpitala a mamuśka ma 2 zmianę więc z nią została. Wizualnie wygląda dużo lepiej i lepiej się czuje, tylko jeść za bardzo nie ma ochoty bo go mdli :dry: Ale z dnia na dzień jest lepiej.:cool:
Nie widziałam się z siostrą przez weekend atak ją "wydęło" :-D:-D:-D na reszcie widać że faktycznie jest w ciąży :happy2:

No i pochwalę się że kupiliśmy wczoraj lampę do Nelki do pokoju, do łazienki i pokoju "zielonego". Jutro na reszcie wstawią nam drzwi wejściowe i przekopią wodę i kanał!!! JUPIIIIII na reszcie!
No i pan skończył dziś płytki na ścianie w łazience na górze - teraz tylko posadzka i w wiatrołapie i z płytkami koniec!:cool::-)

Hello
Serdeczne Zyczonka dla Kubusia i Michalka ***

Weronika strasznie sie ciesze ze z dziadziusiem jest lepiej.
No to co!!! Paku
j graty bo przeprowadzka niedlugo:-):-D:-)
Niekat ale masz odwazna córeczke hehe a jakiego ma nosa ...tez Marcelek:-D:-D:-DSwoja droga biedny chlopczyk musial sie troche przestraszyc
Mrówa to kawal chlopa z Kondziorka 8kg to juz jest co nosic ciekawe ile moja mysza wazy.
Milej nocki papa

Ostatnia edycja:
zaglądam do was o północy, żeby się pozegnać, bo jutro może byc gorący dzień, choć wyjeżdżamy dopiero o 18tej:-) zapakowałam pół domu w różnego rodzaju torby i walizy i udaje się do łóżeczka:-):-):-)

dziękuję za życzenia!! mam nadzieję, ze uda nam się odpocząć.. ja najlepiej odpoczywam w ruchu, więc już rozplanowałam kiedy i na jaką wycieczk e jedziemy:-) na razie ma lekkiego stresa.. jak te moje dzieciaczki będa się miały bez nas cały tydzień.. no i jak my bez nich:baffled:

buźi dla wszystkich!!

Aaaaa Skaba to Wy bez dzieciaczków jedziecie cwaniaczki:-D:-D:-D:-D
Wam to dobrze ,wiec uzywaj do woli kochaniutka hehe.

Ps. wiec jeszcze bardziej zazdroszcze. Oj bedzie sie dzialo fju fju...

Witam z ranka:-)Nocka u nas standardowo,dzień też zaczął się normalnie tj.o 6.00:sorry2:Dzisiaj przyjeżdza teściowa więc trochę ucieknę z domu;-)
skaba tydzień minie szybko a dzieciaczki was nie zapomna na pewno:tak:
niekat no to już ci sie zaczyna fajny okres w życiu córki;-):-D
mrowa na wczasach było super tylko dzień szybko nam się kończył iza bardzo nie poużywaliśmy sobie.Byliśmy sami wiec jak dzieci szły spać to nie mieliśmy wyboru;-)Ale poza tym fajnie nam minął czas,choć taki urlop powinien trwać i trwać :cool2:
Idę uśpić małą bo już mi szaleje...

hej
Martynko i Kayu buziaki na kolejny miesiaczek:-) to juz pol roczku:-):-):-):-):-)
Mamma najwazniejsze ze odpoczeliście:tak: a teraz gdzie sie wybieracie?
Stefanna heloł odezwij sie?????????
Skaba jeszcze raz żcyze duzo słonka i wpocznij , porób duzo fotek i pozwiedzaj wszystko co sie da;-) tylko niech maz cie nam nie wymieni na wielbłada;-):-D

Skaba [...] tylko niech maz cie nam nie wymieni na wielbłada;-):-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Befatka
- tak nawiasem - piękny avatarek :cool:

Drzwi już na swoim miejscu - powiem, że wyszły piękne:cool2::-) tylko żałuję teraz że okien i bramy nie zrobiliśmy brązowych :-(

Pan od płytek ma dziś wolne, więc posadzka czeka do jutra, a woda już wykopana (to wieści z 8:30 teraz to już pewnie rury leżą:cool2::-))

A i zapomniałam, tak sie cieszyłam jak Nelka przesypiała noce, a ostatnio budzi się po 5-6x :-( chyba jej jakieś nasenne kupię bo mnie już diabli na to jej spanie biorą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Skaba - cudownego wypoczynku Wam życzę! Co do dzieciaków, to myślę,że lepiej sobie dadzą radę bez Was niż Wy bez nich :-D:-D:-D

Martynce i Kayi - życzymy słonka!

Befatka - dorzucam się do dziewczyn - śliczny avatar :tak::tak::tak::tak:

Do góry