Owulacja
Fanka BB :)
No swojej lasce sprawdzałAle, że facet? W sensie, że on miał owulacje? Gdzie on ten śluz sprawdzał?
Rany! Mózg rozjebany!
W sensie dziewczynie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No swojej lasce sprawdzałAle, że facet? W sensie, że on miał owulacje? Gdzie on ten śluz sprawdzał?
Rany! Mózg rozjebany!
Aaa! Trzeba było tak od razuNo swojej lasce sprawdzał
W sensie dziewczynie
Haha ale gifZrobimy Brown party
A nie?!Nawet jest taka strona w necie z galerią kup noworodków, bo to wyzwanie odróżnić zdrową kupę od chorej
Protip: ta kupa nie śmierdziA nie?!
Wiem, że masz racje. Ale bez jaj, trzy lata nie będę czekać .Nie do końca. Bo wiesz, możesz w tym cyklu akurat nie mieć owulacji. Każda zdrowa kobieta może mieć kilka cykli bezowulacyjnych w ciągu roku. Więc nie uogólniajmy. A poza tym ja nie mam swoich owulacji i póki co jakoś walczymy bez ivf, więc niekoniecznie trzeba się od razu poddawać.
Dodatkowo wagę unormowałaś stosunkowo niedawno. Organizm potrzebuje czasu, żeby hormony wróciły do normy. Nie wiem jak to u Ciebie, ale np. przy PCOS nawet jak zaczniesz się odpowiednio odżywiać to organizm "regeneruje się" średnio po około 3 latach. Także tego, to nie maszyna. Na spokojnie
A jak brałaś dwie dziennie to przez ile dni?Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym tak i ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę
W sumie może zamiast jakichś wymyślnych lubrykantów warto zaaplikować sobie taką naturę? No i jajko to symbol życia.Aha czyli białko jajka kurzego czyli śluz płodny
Mało Ci jajek przy Bożenie??W sumie może zamiast jakichś wymyślnych lubrykantów warto zaaplikować sobie taką naturę? No i jajko to symbol życia.
Zawsze za mało .Mało Ci jajek przy Bożenie??