reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
No bo to są takie intymne, bardzo osobiste wydzieliny 🤣🤣 nid kazdy ma nerwy, by pracować przy badaniu wydzielin lub w prosektorium 🙈🤣

Ja nigdy nie oglądam horrorów przy jedzeniu. I tak sobie wczoraj przy drugim sniadaniu wlączylam stary film MUCHA - efekt nie dojadłam go a odruch 🤢🤮 pozostał mi przez godzinę
Moja koleżanka opowiadała, że jak miała zajęcia w prosektorium na studiach, to na pierwszych ludzie wymiotowali, a później nawet kanapki jedli 😃

Twojego zawsze ❤❤❤
IMG_20230327_205518.jpg

poo GIF

Wiesz, jakby wniosek jest prosty- nie mam swoich owulacji, więc jeśli nie idę od razu w ivf- a nie idę, to można powiedzieć, że starania zawieszone. Zobaczymy co mi powie ten lekarz we wtorek. Chociaż nie wiem czego się spodziewam właściwie, co może mi zaproponować poza ivf? Także unormowanie wagi niestety nic u mnie nie zmieniło 😔.
A to nie jest tak że organizm oprócz tego że ma właściwą wagę potrzebuje czasu? Skoro tak długo miałaś niedowagę to może trzeba czasu żeby się wszystko ustabilizowało?

reklama
Do góry