reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mnie normalnie też nie 😂.

No ale coś mi się poprzestawiało ostatnio.
u mnie to pewnie kurde z wiekiem kolba strzela i się przestawia na jakieś dziwne tory też mnie to nigdy nie ruszało a teraz idź, a fu, a weź 😂 ale Tobie Kochana to cionsz serwuje niuanse ale to akurat dobrze dobry objaw obronny chociaż :D

reklama
Podczas brania go tez masz plamienia ? Pytam bo bralam dlugo duphaston ale dopiero jak odstawiłam to nawet po tygodniu, kiedys 10 dniach przyszedł @ i nic wcześniej nie miałam plamien itp
Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym tak 🤷‍♀️ i ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę

Mnie jedyne co obrzydza to rzygi mojego psa 🤣
Nie jestem w stanie ich posprzątać bez dolewania 🤣🤣🤣🤣
Ooooo tego nie znoszę! Ostatnio moja złośliwa suczka rano wychodzi ze mną na spacer, pozostale dwa kupa i siku . A ta małpa nic - wracamy - ja wychodzę na miasto coś zalatwić a ona mi w podziękowaniu za miłość robi kupsko i na to jeszcze sika. I tak juz 3 dni z rzędu.

Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym tak 🤷‍♀️ i ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę

Łooo to inaczej całkiem. No kazdy organizm inny. Ja biore teraz dopochwowo ale trochę bardziej wszystko czuję i nastroje i piersi itp

Łooo to inaczej całkiem. No kazdy organizm inny. Ja biore teraz dopochwowo ale trochę bardziej wszystko czuję i nastroje i piersi itp
no moja sutki to o matko w tym miesiącu… a dziś już brzuch tak okresowo boli, że daj spokój 🤦‍♀️🤣 nie mówię już o tym, ze od wczoraj mam ochotę płakać haha bez powodu xd

Wszystko wszystkim, ale to zdjęcie jest niepotrzebne🤢🤡.

Nikt Ci nie odpowie, czy taki śluz to ciąża, czy nie.
Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży, to po prostu idź na betę.
Co tam była za fota? 🤩😏🤩😏🤩
Happy The Fresh Prince Of Bel Air GIF

reklama
Do góry