reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mnie normalnie też nie 😂.

No ale coś mi się poprzestawiało ostatnio.
u mnie to pewnie kurde z wiekiem kolba strzela i się przestawia na jakieś dziwne tory też mnie to nigdy nie ruszało a teraz idź, a fu, a weź 😂 ale Tobie Kochana to cionsz serwuje niuanse ale to akurat dobrze dobry objaw obronny chociaż :D

reklama
Podczas brania go tez masz plamienia ? Pytam bo bralam dlugo duphaston ale dopiero jak odstawiłam to nawet po tygodniu, kiedys 10 dniach przyszedł @ i nic wcześniej nie miałam plamien itp
Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym tak 🤷‍♀️ i ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę

Mnie jedyne co obrzydza to rzygi mojego psa 🤣
Nie jestem w stanie ich posprzątać bez dolewania 🤣🤣🤣🤣
Ooooo tego nie znoszę! Ostatnio moja złośliwa suczka rano wychodzi ze mną na spacer, pozostale dwa kupa i siku . A ta małpa nic - wracamy - ja wychodzę na miasto coś zalatwić a ona mi w podziękowaniu za miłość robi kupsko i na to jeszcze sika. I tak juz 3 dni z rzędu.

Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym tak 🤷‍♀️ i ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę

Łooo to inaczej całkiem. No kazdy organizm inny. Ja biore teraz dopochwowo ale trochę bardziej wszystko czuję i nastroje i piersi itp

Łooo to inaczej całkiem. No kazdy organizm inny. Ja biore teraz dopochwowo ale trochę bardziej wszystko czuję i nastroje i piersi itp
no moja sutki to o matko w tym miesiącu… a dziś już brzuch tak okresowo boli, że daj spokój 🤦‍♀️🤣 nie mówię już o tym, ze od wczoraj mam ochotę płakać haha bez powodu xd

Wszystko wszystkim, ale to zdjęcie jest niepotrzebne🤢🤡.

Nikt Ci nie odpowie, czy taki śluz to ciąża, czy nie.
Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży, to po prostu idź na betę.
Co tam była za fota? 🤩😏🤩😏🤩
Happy The Fresh Prince Of Bel Air GIF

reklama
Do góry