Lauritaa
Moderator
Taaaaak masakryczne. Też popołudniu zaczęła. Może zmiana ciśnienia.
Uff to nie jestem sama. A tabletek nie chce łykać bo to różnie bywa....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaak masakryczne. Też popołudniu zaczęła. Może zmiana ciśnienia.
Ja tak samo.Ja tez zawsze bralam dwie dziennie przez 10 dni
Pewnie tak..chociaż na razie to jest raczej tendencja spadkowa.A to nie jest tak że organizm oprócz tego że ma właściwą wagę potrzebuje czasu? Skoro tak długo miałaś niedowagę to może trzeba czasu żeby się wszystko ustabilizowało?
To ja też tak i okres wtedy przychodził po 2/3 dniach od odstawienia. Chyba w kwietniu będę musiała do dupka wrócić po prawie 5 miesiącach przerwy.10 dni
To ja też tak i okres wtedy przychodził po 2/3 dniach od odstawienia. Chyba w kwietniu będę musiała do dupka wrócić po prawie 5 miesiącach przerwy.
Nie wiem za bardzo od czego to zależy, ale u mnie nigdy nie dłużej niż 3 dni, przeważnie dwa.To szybko ja to zawsze jakos kolo tygodnia albo dłużej musialam czekać. Za to teraz po utrogestanie na drugi dzień od odstawienia.
Nie wiem za bardzo od czego to zależy, ale u mnie nigdy nie dłużej niż 3 dni, przeważnie dwa.
I ja dobrze się czuję na dupku, chyba lepiej niż bez .
A bierzesz, bo nie masz własnych okresów, czy dlaczego?Ja na dupku tez się lepiej czułam