reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
no ja właśnie robię te ombre. Robiłam teraz pierwsza testową, żeby się w ogóle nauczyć jak to się robi, a teraz już będę lecieć z masową produkcja dla siebie i mam (mojej i teściowej) na dzień mamy - zamówiłam piękne wloczki z Kokonków i czekam aż przyjadą 😁
Ta mi wpadła w oko - no śliczne są - az ciężko zdecydować się na kolory.

Załączniki

• Screenshot_20230327-143322_Allegro.jpg
    Screenshot_20230327-143322_Allegro.jpg
    397,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Wiecie co, zbliża się mój termin testowania 😂 po tak bogatym miesiącu w 🍼 czuję się jak przed egzaminem 😂😛 normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego" 😂🤣
Trudno zareagować na Twój wpis, może lepiej napiszę tak. Pamiętaj to nie jest zadna kwalifikacja do czegoś, i bez względu na wynik "nie spierdoliłaś niczego" i nie będziesz w tym odosobniona... bo po 1 i 2 stronie jesteśmy pozytywne i negatywne TU RAZEM mimo gownianych gównoburz.

Do góry