asiasiasia
Fanka BB :)
byl jasny wiec pewnie rozwodniony bo pilam wczesniej tez.Hej, zrób najlepiej rano test. Jak powtarzałaś to mocz nie był może rozwodniony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byl jasny wiec pewnie rozwodniony bo pilam wczesniej tez.Hej, zrób najlepiej rano test. Jak powtarzałaś to mocz nie był może rozwodniony?
nie mialam potwierdzonej tak naprawde.Ile jesteś DPO?
Ta mi wpadła w oko - no śliczne są - az ciężko zdecydować się na kolory.no ja właśnie robię te ombre. Robiłam teraz pierwsza testową, żeby się w ogóle nauczyć jak to się robi, a teraz już będę lecieć z masową produkcja dla siebie i mam (mojej i teściowej) na dzień mamy - zamówiłam piękne wloczki z Kokonków i czekam aż przyjadą
Powtorz rano, ile jesteś dni po? Prowadzisz wykres?byl jasny wiec pewnie rozwodniony bo pilam wczesniej tez.
nie mialam.potwoerdzonej owu a w testy to chyba ja nie potrafie bo raz tak raz tak.Powtorz rano, ile jesteś dni po? Prowadzisz wykres?
No to u Ciebie akurat pozostaje wykonać test dopiero w dniu przewidywanej miesiączki o ile cykle masz regularne.nie mialam.potwoerdzonej owu a w testy to chyba ja nie potrafie bo raz tak raz tak.
na co?
teraz już nic nie zrobisz.. Bo jak by miało wyglądać spierdolenie tego - sikasz sobie rękę zamiast testu?Wiecie co, zbliża się mój termin testowania po tak bogatym miesiącu w czuję się jak przed egzaminem normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego"
Trudno zareagować na Twój wpis, może lepiej napiszę tak. Pamiętaj to nie jest zadna kwalifikacja do czegoś, i bez względu na wynik "nie spierdoliłaś niczego" i nie będziesz w tym odosobniona... bo po 1 i 2 stronie jesteśmy pozytywne i negatywne TU RAZEM mimo gownianych gównoburz.Wiecie co, zbliża się mój termin testowania po tak bogatym miesiącu w czuję się jak przed egzaminem normalnie mam stresa, a w głowie "nie spierdol tego"