reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dla mnie ten wykres wyglada trochę tak jakby owulacji jeszcze nie było. Zbadaj proga, to będziesz miała jasność. Badanie kosztuje ok 40 zł wiec niewiele a będziesz miała jasną sytuacje. Ja w tym miesiącu badałam proga i miałam monitoring, wynik wskazuje, że owulacja najpewniej wystąpiła, temperaturę mam w miarę stała, a wykres mój wyglada tak.
ale ładny wykres ❤️

reklama
Cześć wszystkim!
Przepraszam za opóźnienia, ale wczoraj miałam koszmarnie utrudniony dzień...
Więc na dzień dzisiejszy u mnie pozytyw, beta przyrastająca prawidłowo, wczoraj było ponad 2600.
@pluto_nova możesz mi wpisać cokolwiek co tam oznacza pozytyw, ale wiecie, wg mojego systemu myślenia, to jest jeszcze lata świetlne od konkretów w postaci 🍼 ;-)
Nie ujawniałam się wcześniej, bo miałam po drodze plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy nic się nie stało - na szczęście jest wszystko w porządku. Na ten moment oczywiście :-)
Grratuluje tak po cichutku i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Oczywiście mocno trzymam kciuki 💚💚💚

To akurat nie moja teoria, wrzucilam screen dziewczyny z ovufriend jako ciekawostkę i pomyslalam, ze moze u mnie doszlo do takiej sytuacji- ze test hcg wybrawil się pod wplywem wysokiego lh, nic o ciąży w tym przypadku nie bylo.🤷‍♀️
Dla mnie to głupie. Powiesiłaś czyjaś głupotę ( ja na teście tej dziewczyny nie widziałam nawet pół cienia) i pisałaś dziewczynom, żeby przeprowadziły taki eksperyment. Czemu to miło służyć? Ze każda fałszywa kreskę będą rozpatrywać w kategoriach „fałszywa” czy „wyłapała LH” ? No to już idzie za daleko jak dla mnie i jest szkodliwe.
Co innego fejk kreski dziewczyn od 8 dpo czy w terminie miesiączki a co innego robione od czapy. No Sorry, ale mimo ze na kreskach nie jestem to śledzę je bo są osoby, za które trzymam kciuki i ja twojego cyklu nie ogarniam. Ty ciagle na coś sikasz- a jak już kiedyś w końcu sama przyznałas- złe robiłaś testy stad Non stop miałaś cienie.
I są tutaj dziewczyny, które naprawdę żyły wypruwają żeby spełnić marzenia, dyskutują merytorycznie, robią nadania, uczą się wykresów, chodzą na monitoringi i widza non stop twoje cienie. A ty ich tymi testami zalewasz, ale nie powiesz ze nie wiesz czy masz owu na 100% bo jej nie potwierdzałas od X czasu, nie wiesz jakie masz endometrium, czy masz torbiel, polipa, czy wszystko jest ok. No dla mnie to jest nie bardzo.

U mnie poronienia nic nie zmieniły, ale każdy jest inny...

Co prawda przed poronieniem nie zwracałam tak bardzo uwagi na obajwy, ale po poronieniu nie odczułam różnicy. Dopiero po zakończeniu stymulacji zaczeły mnie boleć jajniki długo po owu. Lekarz mówil, że to zupełnie nic nie znaczy i tak się zdarza, że boli 🤷‍♀️
Dziękuję za odpowiedzi 😘
Cykle mam naturalne, bez stymulacji. Może z czasem zniknie ta bolesność jajników albo będę po prostu musiała się do tego przyzwyczaić;)

reklama
Dziękuję za odpowiedzi 😘
Cykle mam naturalne, bez stymulacji. Może z czasem zniknie ta bolesność jajników albo będę po prostu musiała się do tego przyzwyczaić;)
jeszcze ja się podłączę. U mnie też poronienia nic nie zmieniły. Ale u mnie z bólem jajników jest różnie w różnych cyklach

Do góry