reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Zrobilam głupotę? Piszesz jakbym co najmniej zbrodni dokonała. Ochłoncie trochę.
a może to ty jesteś bez empatii a nie ja?
Bo kurdę nie widzisz, że kogoś kto w tym cyklu stracił czwartą ciążę może boleć oglądanie fejkowych kresek?
Jasne możesz wrzucać co chcesz, tak jak my mamy prawo pisać co chcemy i mówić co nam się nie podoba 😊

reklama
a może to ty jesteś bez empatii a nie ja?
Bo kurdę nie widzisz, że kogoś kto w tym cyklu stracił czwartą ciążę może boleć oglądanie fejkowych kresek?
Jasne możesz wrzucać co chcesz, tak jak my mamy prawo pisać co chcemy i mówić co nam się nie podoba 😊
Jprd a skąd mogłam wiedzieć wiedzieć, ze to fejk. W tym wątku chyba 2 dziewczyny jeszcze mialy kreski i betę 0. Tez mają przeprosić czy tylko ja. Teraz to juz wymyśliłaś, nie odpowiadam za to, co spotyka kogos innego. U mnie wyszła fejkowa (2 lata staran) i nie doczekalam się empatii od Ciebie a mnie pouczasz.

Jprd a skąd mogłam wiedzieć wiedzieć, ze to fejk. W tym wątku chyba 2 dziewczyny jeszcze mialy kreski i betę 0. Tez mają przeprosić czy tylko ja. Teraz to juz wymyśliłaś, nie odpowiadam za to, co spotyka kogos innego. U mnie wyszła fejkowa (2 lata staran) i nie doczekalam się empatii od Ciebie a mnie pouczasz.
ale po co go w ogóle zrobiłaś? Daj m zrozumieć. Masz cykl bezowulacyjny, siknęłaś na test ciążowy - nie wiem po jaką cholerę

Przepraszam bardzo, ale poczułam się wywołana do tablicy.
Tak mialam fejkowa kreskę. Poszlam na bete - ciazy brak. Ale - bylam ok 10dpo potwierdzonej monitoringiem. I nie dorabiam to tego teorii na ciążę której pragnę przeogromnie.
I rozumiem heheszki, żarty i gadanie o pierdolach, ale szanujmy się. Każdy ma prawo powiedzieć czy coś mu się tu podoba czy nie. Taka rola publicznego forum.

to jest głupota! Czemu tego nie rozumiesz? Jak chcesz sobie sikać na testy bezsensu to nie tutaj! To nie jest wątek pt: „sikajcie ile wlezie nawet niw mając owulacji”
To wy ciagniecie temat, a skonczyl się wraz z testem porannym. Jeszcze wynik progu na wieczór i będę miec odp. Wykres moze służyć do pomocy owszem, ale moj nie jest taki typowo plaski, jak w poprzednim cyklu bezowulacyjnym i stąd moje uzasadnione wątpliwości. I w poprzednim cyklu, zaden lh mi nie wyszedl. Więc wyluzujcie juz na resztę dnia.

Od 17.03 nijak 4 d po mi nie wychodzi. Podszkol matematyke. Poza tym pożyj troche życiem swoim czy rodziny a nie moim. Strasznie chcesz tu blysnać, nawet nie jesteś zapisana na testowanie. To jakim prawem decydujesz co moge tu wkleić a co nie ?

To bylo do mnie, mam przyjać do wiadomości swoją głupotę i to, ze test moze sie pomylić.
Tylko ja z rana zrobilam test i napisalam negatywny, a tamte są felerne.... mam przeprosic, ze test z fejkowymi kreskami wrzuciłam?
W dupie mam twoje źle osikane testy. Dla mnie jest głupota nie przyjąć ze test może dać fejkowa kreskę tylko głosić na wątku teorie o teście ciążowym wykazującym LH, zachęcając dziewczyny do potwierdzenia tej teorii. To jest dla mnie głupota. Szkodliwa.

no tak bo przecież mogła wyjść ciąża na teście ciążowym kilka dni po owu 🤣
Skoro nie widzisz różnicy fejkowych kresek w okolicy miesiączki, a fejkowych robionych w niewłaściwym terminie to już nic nie poradzę 🤷🏻‍♀️
a dlaczego mam wykazywać empatię do twoich cieni? Jak to napisałaś : nie odpowiada się za to co kogo spotyka więc nie muszę wykazywać empatii do twoich felernych testów 😎

I skoro ty rzucasz w moją stronę epitety to ja również mogę w twoją.

reklama

Rozchodzi się o to, że dziewczyny które miały te fałszywe kreski były 10 dni lub więcej po owulacji i miały szasę na ciążę. Ty tej owulacji nie miałaś w ogóle lub miałaś 4 dni temu. Twoje sikanie nie miało najmniejszego sensu.

Do góry