reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
To akurat nie moja teoria, wrzucilam screen dziewczyny z ovufriend jako ciekawostkę i pomyslalam, ze moze u mnie doszlo do takiej sytuacji- ze test hcg wybrawil się pod wplywem wysokiego lh, nic o ciąży w tym przypadku nie bylo.🤷‍♀️
Pozwolę się wtrącić bo podczytywałam z boku tę dyskusję.
Szerzenie teorii, ze test jest pozytywny przez wysokie LH i szukanie osób, które mogłyby to sprawdzić i potwierdzić to niepotrzebne nakręcanie dziewczyn.
Wczoraj czytałam Twoje wpisy, a dziś mi się śniło, że miałam sprawdzać czy testy ciążowe zastąpią testy owu 😂😂 serio, ja tak mam, ze jak o czymś przeczytam czy pomyśle to mi się to później śni.
Takie nakręcanie się nie jest zdrowe nie tylko dla Ciebie, ale również dla osób, które czytają ten wątek.

Dla mnie to głupie. Powiesiłaś czyjaś głupotę ( ja na teście tej dziewczyny nie widziałam nawet pół cienia) i pisałaś dziewczynom, żeby przeprowadziły taki eksperyment. Czemu to miło służyć? Ze każda fałszywa kreskę będą rozpatrywać w kategoriach „fałszywa” czy „wyłapała LH” ? No to już idzie za daleko jak dla mnie i jest szkodliwe.
Co innego fejk kreski dziewczyn od 8 dpo czy w terminie miesiączki a co innego robione od czapy. No Sorry, ale mimo ze na kreskach nie jestem to śledzę je bo są osoby, za które trzymam kciuki i ja twojego cyklu nie ogarniam. Ty ciagle na coś sikasz- a jak już kiedyś w końcu sama przyznałas- złe robiłaś testy stad Non stop miałaś cienie.
I są tutaj dziewczyny, które naprawdę żyły wypruwają żeby spełnić marzenia, dyskutują merytorycznie, robią nadania, uczą się wykresów, chodzą na monitoringi i widza non stop twoje cienie. A ty ich tymi testami zalewasz, ale nie powiesz ze nie wiesz czy masz owu na 100% bo jej nie potwierdzałas od X czasu, nie wiesz jakie masz endometrium, czy masz torbiel, polipa, czy wszystko jest ok. No dla mnie to jest nie bardzo.
Dziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?

reklama
Dziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?
no nie byłoby tego wszystkiego jakbyś nie nasikała mając cykl bezowulacyjny. Nie byłoby cienia i całej tej dyskusji

Do góry