E
eag
Gość
A ja to w ogole mam sraczke miałam 2 dni przerwy od mety i dziś nie schodzę z kibla xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prosiłaś o Twoje wypowiedzi. Twierdząc że TY nikogo nie wyzywałas.Kulturalna wypowiedz. W moim kierunku płynęły tez poplynely. Czy widzimy tylko jedną stronę?
temat uważam za otwartyA ja to w ogole mam sraczke miałam 2 dni przerwy od mety i dziś nie schodzę z kibla xD
Pozwolę się wtrącić bo podczytywałam z boku tę dyskusję.To akurat nie moja teoria, wrzucilam screen dziewczyny z ovufriend jako ciekawostkę i pomyslalam, ze moze u mnie doszlo do takiej sytuacji- ze test hcg wybrawil się pod wplywem wysokiego lh, nic o ciąży w tym przypadku nie bylo.
dobra cofam to! Bo @Lilli2 się będzie śnić Taki żarcik sytuacyjnytemat uważam za otwarty
Dziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?Dla mnie to głupie. Powiesiłaś czyjaś głupotę ( ja na teście tej dziewczyny nie widziałam nawet pół cienia) i pisałaś dziewczynom, żeby przeprowadziły taki eksperyment. Czemu to miło służyć? Ze każda fałszywa kreskę będą rozpatrywać w kategoriach „fałszywa” czy „wyłapała LH” ? No to już idzie za daleko jak dla mnie i jest szkodliwe.
Co innego fejk kreski dziewczyn od 8 dpo czy w terminie miesiączki a co innego robione od czapy. No Sorry, ale mimo ze na kreskach nie jestem to śledzę je bo są osoby, za które trzymam kciuki i ja twojego cyklu nie ogarniam. Ty ciagle na coś sikasz- a jak już kiedyś w końcu sama przyznałas- złe robiłaś testy stad Non stop miałaś cienie.
I są tutaj dziewczyny, które naprawdę żyły wypruwają żeby spełnić marzenia, dyskutują merytorycznie, robią nadania, uczą się wykresów, chodzą na monitoringi i widza non stop twoje cienie. A ty ich tymi testami zalewasz, ale nie powiesz ze nie wiesz czy masz owu na 100% bo jej nie potwierdzałas od X czasu, nie wiesz jakie masz endometrium, czy masz torbiel, polipa, czy wszystko jest ok. No dla mnie to jest nie bardzo.
Jesteś pewna?temat uważam za otwarty
To nie mamyProsiłaś o Twoje wypowiedzi. Twierdząc że TY nikogo nie wyzywałas.
Jeśli to wg ciebie nikogo nie obraża to nie mamy o czym rozmawiać.
no nie byłoby tego wszystkiego jakbyś nie nasikała mając cykl bezowulacyjny. Nie byłoby cienia i całej tej dyskusjiDziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?