Brownie1992
Moderator
Tak właśnie chce zrobić drożność. Z Luxmedu mi nikt nie wystawi skierowania bo się tłumaczą, że to nie jest placówka do leczenia niepłodności i wysylaja do kliniki. Mam termin na koniec kwietnia do gina na NFZ, który mówił, że wystawi po badaniu nasienia.ja bym pomyślała o głębszej diagnostyce. Męża do lekarza z tymi jego nieprawidłowościami, a Ciebie do jakiegoś gina od niepłodności. U Was już minął rok starań, u Ciebie z tego co pamiętam to wszystko poza prolaktyną ok, a i ta już się w miarę ogarnęła. Myślę, że warto pójść dalej, może drożność? Ja mogę potwierdzić, że lekarz prywatnie może wystawić skierowanie na NFZ. Ja dostałam z Bociana skierowanie na histero do szpitala. Wczoraj zadzwoniłam do szpitala, akurat byłam w 2dc, to mam przyjść w poniedziałek na kwalifikacje do badania, a we wt lub czw prawdopodobnie będzie badanie - więc da się też ekspresowo, nie trzeba czekać miesiącami, pewnie z drożnością może być podobnie
Boje się tej immunologii ze względu na moje liczne alergie i AZS. Tylko nie wiem co tu zbadać