reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Biało. W tym cyklu obiecałam sobie nie rozbierać testów, nie szukać cieni pod światło. Tutaj i tak nie ma czego szukać. Ale mi się zwyczajnie 23.03 podobał 😜 To dopiero 10/11 dpo. Teoretycznie wszystko się może jeszcze zdażyć. Chociaż jakoś tym razem nawet nadziei nie mam 😒
Kurcze, ja na tym plastikowym widzę lekką druga kreskę 🤔

No bezsensu, ale co zrobić.😭😭
Nie wiem czy próbować dalej czy bawić się w jakąś głębsza diagnostykę. Może coś z immunologii powinnam zbadać. Nie wiem.
Czuję comiesięczny spadek formy 😔
ja bym pomyślała o głębszej diagnostyce. Męża do lekarza z tymi jego nieprawidłowościami, a Ciebie do jakiegoś gina od niepłodności. U Was już minął rok starań, u Ciebie z tego co pamiętam to wszystko poza prolaktyną ok, a i ta już się w miarę ogarnęła. Myślę, że warto pójść dalej, może drożność? Ja mogę potwierdzić, że lekarz prywatnie może wystawić skierowanie na NFZ. Ja dostałam z Bociana skierowanie na histero do szpitala. Wczoraj zadzwoniłam do szpitala, akurat byłam w 2dc, to mam przyjść w poniedziałek na kwalifikacje do badania, a we wt lub czw prawdopodobnie będzie badanie - więc da się też ekspresowo, nie trzeba czekać miesiącami, pewnie z drożnością może być podobnie

A ja chyba jednak zapiszę się do gina na jutro na monitoring bo już zaczynam mieć śluz płodny a to dopiero 6dc. 🙈 Dwa miesiące temu owulację miałam w 11dc, w poprzednim miesiącu 10 dc a w tym chyba idę na rekord. 🙄
no to szybciutko masz te owulacje, faktycznie :) a endometrium nadąża?

Kurcze, ja na tym plastikowym widzę lekką druga kreskę 🤔
@kicikocia miała takie przeboje w poprzednim cyklu z cieniami i dupokreskami, że dla jej dobra i zdrowia psychicznego nie ma co się wpatrywać w jej testy w poszukiwaniu cienia :) ma dziewczyna rację, że po przeżyciach z poprzedniego testowania się nie wpatruje i czeka na coś widocznego gołym okiem, bez przyglądania się :)

reklama
Z tego co lekarze mówili na ostatnich dwóch monitoringach to było w porządku 👍
Ale cionsza brak.
a no to dobrze. Ja też mam dość wczesne owulacje, bo raczej w 11dc, zdążyło się też w 10dc (w 9dc miałam już 20mm pęcherzyki) i w sumie nic lekarze na to nie mówili - jedynym problemem było to, że u mnie endo nie nadąża.
Nie wiem jakie suple bierzesz, ale u mnie chyba mogą mieć wpływ na przyspieszenie, bo w tym cyklu nie chciało mi się brać i miałam owu prawdopodobnie dopiero 12dc

Do góry