reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mam w sobie wewnętrzny spokój. Test czułości 25. Owulacja z lewego - lepszego jajnika, kreska ciemna jak na test popołudniowy. Dziś planowo miał być okres, nie ma. Jestem w 26dc. Bolą cycki, boli jak na okres. Muszę zaplanować badanie krwi.

Załączniki

• IMG_20230322_154001265.jpg
    IMG_20230322_154001265.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 165
  • IMG_20230322_154037295.jpg
    IMG_20230322_154037295.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 168
  • IMG_20230322_154130729.jpg
    IMG_20230322_154130729.jpg
    938,8 KB · Wyświetleń: 161
Mam w sobie wewnętrzny spokój. Test czułości 25. Owulacja z lewego - lepszego jajnika, kreska ciemna jak na test popołudniowy. Dziś planowo miał być okres, nie ma. Jestem w 26dc. Bolą cycki, boli jak na okres. Muszę zaplanować badanie krwi.
pięknie! Ile to dpo? Czułaś że coś jest na rzeczy? 🤩

Rano powtórzę test, bo kupiłam dwa. Ogólnie podchodzę z wielkim spokojem. Równo rok temu 22 marca w dniu urodzin mojego taty on odbierał mnie ze szpitala po cp. Dziś 22 marca szykując stół na jego urodziny w duchu się cieszę. Zobaczymy co przyniesie los.

Ostatnia edycja:
Rano powtórzę test, bo kupiłam dwa. Ogólnie podchodzę z wielkim spokojem. Równo rok temu 22 marca w dniu urodzin mojego taty on odbierał mnie ze szpitala po cp. Dziś 22 marca szykując stół na jego urodziny w duchu się cieszę. Zobaczymy co przyniesie los.
Pięknie uśmiechnął się los do Was. Bardzo się cieszę :) wspaniałe czytać takie historie. No i prezent na Dzień Kobiet.

piękne kreseczki ❤️!! życzę by ten cichy spokój zostal już z Wami i mocno trzymam kciuki 🤞

reklama
Do góry