reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No ale czekaj no, masz cień, może warto tę betę sprawdzić z testem za 2 dni? Była tu dziewczyna, tez ciąży niby nie było, a 2 dni później beta juz ciążowa 🤷‍♀️
Pewnie sprawdzę, ale ten niski progesteron nie wróży dobrze.
Zobaczymy.
W każdym razie dupka i tak mam do jutra, w piątek siebokaze czy kupować następne opakowanie.

reklama
Moze we krwi polazać, ze ciąża jest, a w moczu moze być za małe stężenie i jeszcze nie wyjdzie test. Ale wynik bety 7d po o niczym nie przesądza, to, ze jest negatywna nie oznacza, ze np za 2 dni nie moze być pozytywna. Właściwy poziom proga potwierdza ovu, jest jedno kłócie i 2 wyniki.
Aaa dobra, znowu rozjaśniałaś mi życie tym. Dziękuje ❤️
Bo myślałam, że pójdę na proga żeby zobaczyć czy wszystko gra po mojej stronie. Ale że pasuje zrobić betę, a ja nie mam oczekiwań wobec tego cyklu to nie będę robić. Zbyt stresujące by było dla mnie 😂

tak w sumie to jak teraz dalej je będę miała to już chyba je oleje, bo nie wiem co mam więcej zrobić
A ciekawe jaki jest wynik proga w dniach, kiedy dzieją się plamienia. Bo ja od kilku cykli miałam plamienia na kilka dni przed okresem, potem dzień dwa spokoju i nagle jeb okres. Tak jakby sobie na raty spadał ten progesteron

A ciekawe jaki jest wynik proga w dniach, kiedy dzieją się plamienia. Bo ja od kilku cykli miałam plamienia na kilka dni przed okresem, potem dzień dwa spokoju i nagle jeb okres. Tak jakby sobie na raty spadał ten progesteron
no to plemienia pojawiają się 6-7dpo i wtedy progestron miałam tak 16-23.

A pewnie teraz w ciążowym cyklu bez plamień?
Ja mam plamienia 2 dni przed okresem, ale wszyscy mówią, że to zapowiedź okresu, ale czy na pewno??:D

a brałaś proga? Czy tak po prostu teraz gdy jest cionsz to nie było plamien i progesteron ok?

reklama
Do góry