Lauritaa
Moderator
Tak, dzis 5+1 wiec jeszcze duuuużo przed nami, ale póki się udało.
Jeju jak super! Trzymam mocno kciuki Nie poszlas na mamuski (ogolnie super ze tu jestes ) ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dzis 5+1 wiec jeszcze duuuużo przed nami, ale póki się udało.
Poszłam ale Was stalkujeJeju jak super! Trzymam mocno kciuki Nie poszlas na mamuski (ogolnie super ze tu jestes ) ?
Super jest nadzieja a możesz mi wysłać rozpiskę z badaniami jakie trzeba przed in vitro itp.Tak, dzis 5+1 wiec jeszcze duuuużo przed nami, ale póki co się udało.
Nie robiłam żadnych badań przed ivf bo szkoda było mi wydać pieniądze na badania które mogą się nie przydać wszystko zlecono nam na pierwszej wizycie, wykonano badanie na miejscu i wróciliśmy po kilku godzinach na omówienie wyników. Dobrze jak masz zrobioną drożność, ale do ivf nie są potrzebne drożne jajowody (ani w ogóle ich posiadanie ). Ale oczywiście napiszę Ci jakie badania zlecono nam na pierwszej wizycie puszczę Ci na priv na parę chwilSuper jest nadzieja a możesz mi wysłać rozpiskę z badaniami jakie trzeba przed in vitro itp.
Poszłam ale Was stalkuje
Domowe laboratoriuma jakie polecacie?
Jakie statkuje, to wątek dla testujących w marcu, a Ty testowalas w marcu, stalkowanie będzie od kwietniaPoszłam ale Was stalkuje
Następna jeszcze cichaczem tutaj siedziJakie statkuje, to wątek dla testujących w marcu, a Ty testowalas w marcu, stalkowanie będzie od kwietnia
Wiesz co, ostatnio robiłam zakupy w Pepco i przy kasach są takie przekąski - musy - jakieś bio jabłko czy coś takiego tam jest napisane. Jak mnie po tym pogoniło dobrze, że to był ostatni sklep na mojej trasieJak ja Cię kochana doskonale rozumiem Ja też po CP. Też mnie kłuło i już miałam najgorsze wizje. Okazało się że mam dużo materiału w jelitach i to mi naciska na jajnik plus na splot nerwowo-naczyniowy. Xenna extra, activia paczka suszonych śliwek i kłucie w większości przeszło Ale fakt faktem rozumiem to że zaboli i zaraz człowiek ma najgorszy scenariusz. A najgorsze jest to psychiczne uczucie... Z jednej strony bardzo chcesz być w ciąży a z drugiej jak się siknie i jest biel to jest ulga bo to na pewno nie cp wtedy. Strasznie to jest mącące w głowie.