reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Super jest nadzieja 😊a możesz mi wysłać rozpiskę z badaniami jakie trzeba przed in vitro itp.
Nie robiłam żadnych badań przed ivf bo szkoda było mi wydać pieniądze na badania które mogą się nie przydać ;) wszystko zlecono nam na pierwszej wizycie, wykonano badanie na miejscu i wróciliśmy po kilku godzinach na omówienie wyników. Dobrze jak masz zrobioną drożność, ale do ivf nie są potrzebne drożne jajowody (ani w ogóle ich posiadanie ;) ). Ale oczywiście napiszę Ci jakie badania zlecono nam na pierwszej wizycie :) puszczę Ci na priv na parę chwil ;)

reklama
Jak ja Cię kochana doskonale rozumiem 🙌 Ja też po CP. Też mnie kłuło i już miałam najgorsze wizje. Okazało się że mam dużo materiału w jelitach i to mi naciska na jajnik plus na splot nerwowo-naczyniowy. Xenna extra, activia paczka suszonych śliwek i kłucie w większości przeszło 😅 Ale fakt faktem rozumiem to że zaboli i zaraz człowiek ma najgorszy scenariusz. A najgorsze jest to psychiczne uczucie... Z jednej strony bardzo chcesz być w ciąży a z drugiej jak się siknie i jest biel to jest ulga bo to na pewno nie cp wtedy. Strasznie to jest mącące w głowie.
Wiesz co, ostatnio robiłam zakupy w Pepco i przy kasach są takie przekąski - musy - jakieś bio jabłko czy coś takiego tam jest napisane. Jak mnie po tym pogoniło 😆 dobrze, że to był ostatni sklep na mojej trasie 😆😆😆

Do góry