reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

kurde sorry winko mi skraca myśl 😂 ile po piku była owulacja? Bo my w końcu mieliśmy sex tylko w dzień piku i boje się że plemniki "wytrzasnelam" z siebie do czasu owulacji 😅
U mnie pik wczoraj a sex dopiero dziś rano. Bożena się wyszykowała ale Stefan był tak zmęczony, ze nawet podejscia nie było wczoraj. Ale rano 6.00 temperatura ładnie w górę (ponoć 1 dzień po) i akcja operacja-owulacja nastąpiła 🤣🤣🤣

reklama
Nie o to mi chodziło. Właśnie ciężko mi to ująć. Hm. Może w ten sposób: to takie rozmyślanie dotyczące tego, czy poza takim psychicznym i fizycznym dopasowaniem dwóch związanych ze sobą osób jest jeszcze jakieś inne biologiczne, o którym my po prostu nie wiemy, a być może ono istnieje tylko nie z naszym życiowym partnerem. Takie połączenie niczym w puzzlach, że gdzieś tam na świecie chodzi facet, którego plemniki są brakującym elementem dla naszych komórek jajowych.

No to popłynęłam. 🫠😆
Rozumiem co masz na mysli. Czasami gdy mam masę obowiazków na glowie, a mąż jest na kolejnym wyjezdzie, kursie itp itd lub poklocimy się w jakieś waznej kwestii, czasami pojawia się myśl jak inaczej wyglądałoby moje zycie z kimś innym. Ale zawsze dochodzę do wniosku, ze w dłuższej perspektywie nie chcialabym zmieniać nic w swoim zyciu. Myślę, ze o takie zwykle, proste i szybkie mysli Ci chodzi i nie ma w tym nic złego. To naturalne, te tysiące myśli na minutę w trudniejszych momentach.

im więcej analizowania symptomów, tym więcej stresu :) wydaje mi się, że zamiast inwestować w aplikacje lepiej zainwestować w dobrego lekarza :)
ja nie zainwestowałam, pewnego pięknego dnia zapomniałam o istnieniu premium, ze mam kliknietą subskrypcję po okresie próbnym i mi zezarlo pieniądze o 7 rano 😂😂😂 Wiec skoro już mam to korzystam Haha

U mnie pik wczoraj a sex dopiero dziś rano. Bożena się wyszykowała ale Stefan był tak zmęczony, ze nawet podejscia nie było wczoraj. Ale rano 6.00 temperatura ładnie w górę (ponoć 1 dzień po) i akcja operacja-owulacja nastąpiła 🤣🤣🤣
ale to już Ci tak poszła w górę jak po owulacji? Czy podejrzewasz owu dziś?

Dziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwo 😝 Oczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza 😉 Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń ♥️

Załączniki

• IMG_5150.jpeg
    IMG_5150.jpeg
    92,1 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Dziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwo 😝 Oczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza 😉 Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń ♥️
Jeszcze nie gratuluję, ale trzymam kciuki żeby tym razem się udało ❤

Do góry