Brownie1992
Moderator
Macie wyczucie z ta kupą ...@Brownie1992 a więc Twoja kolej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie wyczucie z ta kupą ...@Brownie1992 a więc Twoja kolej
Dziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwo Oczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń
11 dni po dziś?Nie dodało się
wczoraj było 11dpo jak robiłam betęTrzymam kciuki. Ktory to dpo?
1211 dni po dziś?
ostatnia płaska przed wzrostem to owulacja, tam dwóch pomiarów po owu nie ma (wtedy co byłam na imprezie i wczoraj, bo mnie sraka obudziła godzinę przed mierzeniem )11 dni po dziś?
Duńska biegunka sie rozniosłaostatnia płaska przed wzrostem to owulacja, tam dwóch pomiarów po owu nie ma (wtedy co byłam na imprezie i wczoraj, bo mnie sraka obudziła godzinę przed mierzeniem )